Amaryllis Groothandel Bloomer biedt je Amayrllis voor de laagste prijs

Door de laagste prijsgarantie van Bloomer ontvang je de Amaryllis altijd voor de laagste prijs. Ergens anders toch een lagere prijs gezien? Wij passen de prijs direct aan en jij krijgt als bedankje het product gratis. Bekijk alle spelregels van de Laagste prijsgarantie.

De Amaryllis, voor sommige beter bekend als Hippeastrum, is een prachtige bloem. De bloem heeft zijn oorsprong in Zuid-Afrika. De Amaryllis wordt bij Bloomer verkocht per doos. In tegenstelling tot vele bloemengroothandels heb je bij Bloomer geen last van een minimale afname, of van een minimale bestelgrootte. Je bestelt zoveel je wilt. Wanneer jij als bloemist slechts één doos Amaryllis nodig hebt, bestel je ook niet meer.

amaryllis groothandel

Hoe verzorg ik een Amaryllis

Het verzorgen van deze prachtige grote bloem is geen lastige opgave. De bloei van de plant begint van 15 tot 25 graden, oftewel kamertemperatuur. Hier hoef je in je woonkamer dus geen aanpassingen voor te doen. Let wel op de hoeveelheid water die je de amaryllis geeft. Tijdens de bloeiperiode heeft de bloem namelijk veel water en regelmatig water nodig. Zorg ervoor dat de bol niet nat komt te staan.

Amaryllis groothandel

Eerder op deze pagina noemde we al de eerste 2 van de 7 zekerheden van Bloomer. Bloomer is namelijk altijd gegarandeerd goedkoper. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Hebben we iets over het hoofd gezien? Dan passen wij de prijs direct aan en krijg je jouw product gratis. Tevens al eerder benoemd is het niet doen aan de minimale afnames of minimale bestelgroottes. Je bestelt alleen wat je nodig hebt, niets meer, niets minder.

Daarbij hebben wij een dagvers assortiment; wij bieden alleen rechtstreeks van de kweker tot aan de bloemist waardoor je altijd de beste kwaliteit ontvangt. En dat voor de laagste prijs.

groothandel amaryllis

Twijfel je nog
Jouw wensen staan bij ons centraal en dat nemen we zeer serieus. We werken dagelijks keihard om jou volledig tevreden te stellen. Het kan natuurlijk voorkomen dat er, ondanks ons harde werk, iets fout gaat bij de bestelling. In dit geval krijg je altijd je geld terug. Ook dit is één van onze 7 zekerheden.

Bezorgen we al bij jou
We zijn in 2017 enorm aan het groeien, en zo ook ons bezorggebied. In 2016 zijn we begonnen en hebben we meer dan 150 bloemisten mogen verwelkomen. Dit worden er steeds meer en ons bezorggebied wordt dan ook steeds groter.
Bekijk hier of we al bij jou bezorgen.

MAAK DIRECT EEN ACCOUNT AAN
Heb je de postcode check gedaan en bezorgen we bij jou in de buurt?
Maak dan snel een account aan via bloomer.nl/registreren