Bloemsierkunstenaar met stijlgevoel M/V

Omdat jouw bloemwerk ons kantoor een boost geeft!

Onze klanten zijn bloemisten die elke dag uitkijken naar de allermooiste bloemen die wij voor ze mogen leveren. Want dat is wat we doen: de fraaiste bloemen direct van de kweker 100% verpakt en 100% beschermd afleveren. Daar worden onze klanten blij van. Maar zelf houden we net zo hard van bloemen.

Hoe ga je ons helpen?

Ons kantoor kan best wat bloemenvreugde gebruiken! We praten er de hele dag over, maar er naar kijken is ook niet gek. Alleen zijn we super druk met elke dag het verschil te maken, dus hebben we er eigenlijk geen tijd voor. Daarom zoeken we jou, voor ongeveer één ochtend in de week. De held(in) die onze planten verzorgt en ons elke week voorziet van nieuwe verrassende boeketten. Welke ochtend, of middag dat bepaal je zelf.

Je hebt…

  • Een steengoed gevoel voor frisse, moderne boeketten
  • Wél een idee wat onze plantjes nodig hebben en hoeveel (naast de liefde die we ze geven!)
  • Ervaring met bloemen en planten. Je bent bloemist geweest, enthousiast hobbyist, of super creatief. Wij geven je een flinke dosis prachtige bloemen en jij steelt de show met jouw creatie!
  • Je shopt graag onze mooiste bloemen bij elkaar. Elke week kun jij helemaal los in onze bloemenzee, op zoek naar de mooiste bloemen om onze kantoren mee op te fleuren.

Wat bieden wij jou?

Elke week een prachtige bos bloemen natuurlijk, want we delen onze liefde graag. Maar zonder gekheid: we zorgen goed voor je, middels onze cao. Daarnaast staan we overal voor open. Overtuig ons dat jíj onze nieuwe bloemenheld bent en we komen er altijd uit.

Waar ga je werken?

Ons kantoor is gevestigd op de vestiging bloemenveiling Royal FloraHolland in Naaldwijk. Dit is waar jij aan de slag kunt.

Is dit jouw baan?

Reageer snel via [email protected] en wie weet hoor je binnenkort bij ons jonge team!

Solliciteren kan tot en met 5 april 2018.

We horen graag van je.

Groet,

Team Bloomer

ps. we vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze klanten!