Eustoma’s koop je natuurlijk bij de goedkoopste Bloemengroothandel, Bloomer!

De Eustoma heeft vele namen gekend, de bekendste daarvan is Lisianthus. Sinds medio 19e eeuw wordt de Lisianthus al één van de mooiste bloemen op de aarde genoemd. De oorsprong van de Eustoma ligt in het noorden van Mexico, Colorado en Arizona.

Lisianthus betekenis

De Eustoma, of in dit geval dus Lisianthus, is een samenstelling van twee oud- Griekse woorden. Namelijk: Lysis, wat staat voor voor bitter. En ‘Anthos’ wat vertaald ‘bloem’ betekent. Logischerwijs heeft de plant deze naam dus te danken aan de bittere smaken, dit omdat planten vroeger veelal werden gebruikt voor medicinale doeleinden.

‘In 2005 was de Lisianthus of Eustoma de meest verhandelde plant in de volledige markt’

Eustoma bloemengroothandel

Eustoma voor de laagste prijs

Eustoma’s koop je simpel en snel via Bloomer.nl. Echte top kwaliteit voor een bodemprijs. Dit garanderen wij met onze 7 zekerheden. Onze prijsmeters controleren namelijk dagelijks alle prijzen in de markt. Mochten wij nou niet goedkoper zijn? We passen direct de prijs aan. Naast onze laagste prijsgarantie proberen wij ons assortiment zo groot mogelijk te hebben. Hebben wij het product wat je zoekt niet? Laat het ons dan weten. We gaan of op zoek naar een passend alternatief of we voegen het product toe aan ons assortiment.

De lisianthus altijd vers

De derde zekerheid waar je altijd zeker van bent bij Bloomer.nl is dat onze producten altijd vers zijn. Mocht er tijdens je bestelling nou iets onverhoopt niet goed gaan, dan komt onze 4e zekerheid je goed uit. Wij zijn namelijk pas tevreden op het moment dat jij tevreden bent. Wanneer jij niet tevreden bent over een bestelling, krijg je gewoon je geld terug.

Eustoma, ook voor één bos

lisianthus groothandel

Waar vele groothandels werken met een minimale afnamegrootte of zelfs een minimaal bestelbedrag, heb je daar bij Bloomer geen last van. Zo kun je ook eens uittesten of Bloomer naar wens werkt. Heb je slechts een kleine hoeveelheid Eustoma nodig, dan kan dat bij Bloomer gewoon.

In 2016 is Bloomer begonnen en is het bezorggebied al enorm vergroot. In de loop van 2017 willen we dit nog verder vergroten. Ben jij dus ook opzoek naar de Goedkoopste bloemengroothandel en wil je ook de gemakken ervaren van Bloomer? Bekijk dan nu of we al bij jou bezorgen!

Weet je zeker dat we al bij jou in de buurt bezorgen? Maak dan snel een account aan!