Hollandse rozen koop je bij Bloomer.nl!

Hollandse Rozen in verschillende kleuren koop je natuurlijk bij de bloemengroothandel van Nederland. De Hollandse rozen die je via Bloomer.nl koopt zijn gegarandeerd de goedkoopste. Dit is namelijk de eerste van de zeven zekerheden van Bloomer.

De Hollandse rozen zijn verkrijgbaar in een een groot aantal prachtige kleuren:
Oranje, apricot, zalm, rood, roze, paars, cerise, tweekleurige rozen, wit, groen en we bieden de rozen in wax aan.

hollandse rozen groothandel

De Hollandse rozen..

zijn waarschijnlijk de meest populaire bloemen in heel Europa, en zeker in Nederland. Deze prachtige rozen staat bekend om hun volle kleuren, de versheid en de hoge kwaliteit. Er komen ongeveer 300 rozen in het wild voor. Al vanaf de oudheid staan de bloemen symbool voor hun schoonheid. Er wordt gezegd dat sinds 17e eeuw de rozen in Nederland werden verkocht. De roos heeft een blad, wat weer bestaat uit meerdere blaadjes. Deze blaadjes zijn als veer aan de stengel. Hoewel er vaak wordt gesproken over de doornen van een roos, is dit niet waar. De roos heeft namelijk stekels, in plaats van doornen.

hollandse rozen groothandel

‘ De Hollandse Rozen zijn de meest populaire bloemen uit mijn winkel; ik koop ze altijd bij Bloomer ‘

Algemeen bekend is dat het verzorgen van rozen redelijk moeilijk is. Deze bloemen zijn namelijk erg vatbaar voor aantastingen. Het planten van de rozen gebeurt in het voor- of najaar. Maar in ieder geval niet tijdens de vorst. De grond van de rozen moet niet teveel water doorlaten. Daarbij hebben rozen, net zoals alle andere bloemen, veel licht nodig. Zo’n 7 zonuren per dag.

Bij Bloomer heb je altijd de beste keus. Zo betaal je nooit meer dan je buurman. We hebben namelijk geen schimmige prijsafspraken met jouw concurrenten.

In 2016 is Bloomer begonnen met haar diensten. Dit is gebeurt in een redelijk klein bezorggebied. Om 2017 nog meer bloemisten te kunnen helpen heeft Bloomer haar bezorggebied vergroot, bezorgen we al bij jou?

Bezorgen we nog niet bij jou? Helaas, maar we sluiten niet uit dat we in de loop van het jaar ons bezorggebied nogmaals vergroten.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de allernieuwste bloemenweetjes, de mooiste bloemaanbiedingen en natuurlijk de bezorgupdates.