Zijde bloemen van Linea Natura Silk

We houden allemaal van kwaliteit, vers en exclusief. Maar wat als we voor bloemen kunnen zorgen die jarenlang mooi blijven, die van ongekende klasse zijn en niet van echt te onderscheiden? Maak kennis met de zijde bloemen van Linea Natura Silk.

Het Linea Natura Silk assortiment

De schitterende en hoogwaardige zijde bloemen van Linea Natura Silk buitengewoon mooi te noemen door het gebruik van luxe materialen, waarbij de echtheid en kwaliteit op nummer 1 staan. Ze zijn een ware trend vanwege de mooie looks en gaan jarenlang mee!

Kijkend naar de trends en de vraag vanuit de markt, wordt er elk seizoen een passende zijde collectie ingekocht door de inkopers van ons Bloomer team. Te denken valt aan een diversiteit van bloemen, takken en grassoorten, welke een chique, tijdloze en oogverblindende sfeer creëert binnen elk interieur. Per bloemsoort worden er meerdere tinten ingekocht, zodat bloemisten ruime keuze hebben en zelf creatief aan de slag kunnen voor de eindconsument.

Kleine oplage

De zijde bloemen van Linea Natura Silk zijn exclusief bij Bloomer in een kleine oplage verkrijgbaar: per bundel van 3 of 6 stelen. Ideaal voor de kleine bloemist!

Cyclaam

Openingstijden en leverdagen

De zijde shop heeft de volgende openingstijden en leverdagen:

Zondag 12:00 uur tot Maandag 17:00 uur
= dinsdagochtend levering
Dinsdag 12:00 uur tot Woensdag 17:00 uur 
= donderdagochtend levering
Donderdag 12:00 uur tot vrijdag 17:00 uur
= zaterdagochtend levering

Over Linea Natura

Linea Natura is hét keurmerk voor uiterst exclusieve, ongekend verse en onderscheidende bloemen. Je kiest met Linea Natura voor eersteklas bloemen. Onderscheidend in grootte, lengte, zwaarte, kwaliteit en uniekheid. Vol bewondering! Linea Natura biedt een constante en hoogwaardige collectie van uitmuntende en zeer aparte bloemsoorten, anders dan de standaard: uniek!