Vanaf 14 februari bestel je bij Bloomer ook de mooiste planten!

Koop voor minimaal €250,00 in de maand februari en maak kans op de houtenstelling mét planten!

Reden voor uitbreiding:
Precies 2 jaar na het onstaan van Bloomer, vonden het tijd om onszelf weer eens uit te dagen! We leveren nu alweer 2 jaar de mooiste en meest verse bloemen aan onze klanten. We hebben veel geleerd en samen met onze blije klanten grote stappen gemaakt. Veel van onze klanten vroegen of we ze ook planten konden leveren. Omdat we de bloemen graag héél goed wilden doen, hebben we dat even uitgesteld. Tot nu…

Inmiddels kunnen we jullie verblijden dat we met een aantal klanten, de plantleveringen uitvoerig hebben getest. Wat blijkt? Net als wij, zijn onze testers laaiend enthouiast! Vanaf het nieuwe jaar hebben we op de achtergrond onze uiterste best gedaan; alles staat in de startblokken…laat die planten maar komen! Wij zijn er klaar voor.

Assortiment:
Vanaf woensdag 14 februari, als de rust na Valentijn langzaam terug keert verfris je de winkel met mooie nieuwe, verse planten!  We hebben een extreem groot assortiment samengesteld, met de mooiste en meest bijzondere planten. Maar ook de hardlopers kun je hierin terug vinden.