Wijzigingen bij Bloomer, per 1 juni 2019

Webshoptijden en handlingfee veranderen…

Vertel! Wat gaat er gebeuren?

Lieve bloemenfan,
Bij Bloomer willen we jullie het leven leuker en makkelijker maken. Dat doen we elke dag met veel plezier en passie. Sinds de start van Bloomer in 2016 zijn we altijd voorstander geweest van lage kosten en hoge service.

Geen zorgen, onze service gaan we alleen nog maar verbeteren en de bloemen blijven van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs! Maar er zijn veranderingen op komst. Onze handelingsfee van €2,50 is voor kleinere bestelling te laag om onze leveringsservice op peil te houden.

boeket roos stoel online bloemengroothandel bloomer

Foto -Masterclass Bloomer

We zullen deze in Nederland per 1 juni 2019 verhogen;

Nederland
Bloemist €4,95  Stylist/atelier €9,95
België
Bloemist €6,95  Stylist/atelier €9,95

Dat je bij ons geen minimale aantallen hoeft te bestellen, dat blijft zo!

Wat?!

Ja, we snappen dat dit rauw op je dak valt. Deze keuze hebben we dan ook wel overwogen gemaakt. Maar willen we jullie de mooiste bloemen blijven leveren tegen de scherpste prijzen en de beste service, zullen ook wij mee gaan in de kostenverhogende zaken als brandstof, verzekeringen, salarissen van onze chauffeurs etc. De afgelopen 3 jaar zijn deze kosten flink gestegen. Tot op heden hebben we onze handelingsfee nooit verhoogd. Maar, er is ook goed nieuws! Zo zijn we dan ook wel weer????.

Webshop eerder open!

Hopend op jullie begrip hebben we ook leuk nieuws! We gaan namelijk de webshop tijden veranderen. Elke dag gaan we één uur eerder open. Dat betekent dat je vanaf 1 juni om 12:00 uur al kunt bestellen, tot 18:30 uur. We sluiten dus ook een uur eerder. Dat laatste doen we, omdat we afgelopen jaar meer drukte ervaren in het verkeer. Één uur eerder dicht, betekent ook één uur eerder vertrekken. Zo leveren we de bloemen netjes vóór 07:30 uur in de ochtend af.

Fans worden beloond!

Het voelt toch of we iets goed te maken hebben. Daarom willen we jullie ook méér gaan belonen, want florale vrienden, daar moet je zuinig op zijn! Elke Bloomist die een andere bloemenfreak aandraagt, krijgt van ons €100,00 shoptegoed. Voor de spelregels, lees alles op onze speciale pagina! 

We hopen het hiermee een beetje goed te maken????.

Fleurige groet,
Team Bloomer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!