Doe mee aan de Bloomer Agendacontest 2023!

Creatief zijn met de bloemen van Bloomer. Dat kan jij als bloemist natuurlijk als de allerbeste en dát willen we zien! Zet jouw mooiste bloemencreaties op de foto en doe mee aan de Bloomer Agendacontest 2023!

Inspelen op wat JIJ wilt

Oké, we gaan even terug in de tijd. Afgelopen jaren brachten wij elk jaar een editie van de Bloomerkalender uit. Deze bestond uit een maandoverzicht met bestel- en feestdagen en schitterende bloemenwerken, ingestuurd door Bloomerklanten. Hoog tijd voor vernieuwing!

Eerder hebben we jou gevraagd wat jij als bloemist extreem handig vindt om te gebruiken in jouw dagelijkse werkzaamheden. We kregen ontzettend veel antwoorden binnen, waarbij 1 antwoord boven kop en schouders stak: een agenda! Bloomer zou Bloomer niet zijn om hier uiteraard op in te spelen om jouw werk leuker en makkelijker te maken. 

We schrappen voor komend jaar de kalender en kunnen verklappen dat we aan de slag gaan met een Bloomer Agenda voor 2023! En daar kunnen we wederom jouw hulp bij gebruiken, want uiteraard willen we deze voorzien van de mooiste bloemencreaties van jou en je concullega’s. We introduceren de Bloomer Agendacontest!

Doe mee aan de Bloomer Agendacontest 2023!

De splinternieuwe aanpak van een agenda vergt heel wat invulling. Behalve overzichtelijkheid, veel schrijfruimte en een overzicht van de bestel- en feestdagen, willen we als gezamenlijke bloemenliefhebbers natuurlijk ook bloemen zien. En nee, niet die van ons, maar die van jou!

Heb jij in de afgelopen maanden oogverblindende bloemcreaties gemaakt die jij met iedereen wil delen? Doe dan mee aan de Bloomer Agendacontest 2023! We ontvangen de mooiste bloemenfoto’s graag vóór 30 september via [email protected]. Wellicht prijkt jouw bloemstuk wel in de nieuwe 𝐁𝐥𝐨𝐨𝐦𝐞𝐫 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑 en krijgt de foto een roemrijk plekje op onze website en socials ter inspiratie.