Vrienden van Bloomer – Import Rozen

Akina

Akina is gevestigd in Nairobi, bijna 2400 meter boven zeeniveau. Akina is in 2007 opgericht en heeft sindsdien een gebied van 17 hectare grond weten op te bouwen. Akina werkt met de hoogste kwaliteitsnormen.

Boeket van de week
Week boeket

Alisha

Alisha in is 2013 opgericht. Op een werkelijk idyllische locatie bevinden de rozen zich op een perfecte ontwikkellocatie. Zo kijken ze uit over het Great Rift Valley en hebben ze een hoogte van 2400 meter.

Amor

De werkelijk waar prachtige rozen van Amor zijn altijd al goed gewaardeerd, maar in 2015 werd Amor zelfs beloond met een award voor beste kweker.

Boeket van de week
Week boeket

Ayana

Ayana Roses is waarschijnlijk de meest hoog gelegen rozen kwekerij in Kenia. Door de enorme hoogte, namelijk 2600 meter, en het ideale klimaat komen de rozen perfect tot hun recht.

Bliss

Bliss is opgericht in 2010, in Njoro. Dit is zo’n 30 kilometer verwijderd van Nakuru town in het Great Rift Valley, oftewel Kenia. De groei van de rozen is optimaal te noemen door de ideale omstandigheden. Ze groeien op maar liefst 2400 meter hoogte en het weer is enorm geschikt voor de groei.

boeketje van de week
Week boeket

Carzan Flowers

Carzan Flowers is in 1992 opgericht. Destijds een klein familiebedrijf, tegenwoordig met een productie van minimaal 100 miljoen stelen per jaar niet meer. Het bedrijf heeft een aantal locaties, voor verschillende bloemen. Zo komt elke bloem het best tot z’n recht op zijn eigen locatie.

 

Equinox

Equinox is gelegen in Kenia en wel 2.000 meter boven de zeespiegel. Dit zorgt voor perfecte omstandigheden voor de teelt: Er is een mooie balans tussen koele nachten en warme dagen en er is veel zon.

Boeket van de week
Week boeket

Imani Flowers

Imani Flowers heeft een totaal eigen missie en visie, namelijk: een ‘world-class’ bloementeet te worden en de betrokkenheid met het Keniaanse volk te tonen.

De Mooij Import

De Mooij Import onderscheidt zich door hun specialisatie: de korte en directe lijnen die De Mooij Import heeft met de kwekers en afnemers. Bij De Mooij staat kwaliteit voorop, waardoor het ook zeker een goede vriend van ons is!

Boeket van de week
Week boeket

Omang Flowers

In 2007 is de ‘Omang Farm’ van de Xpressions Group opgericht. Op 2100 meter boven zeeniveau in Kenia hebben de rozen perfecte weersomstandigheden voor de optimale groei. De missie van Omang Flowers is duidelijk: unieke en goede kwaliteit rozen in de markt brengen.

Oserian

De passie van Oserian is duidelijk. Ze willen de beste zijn, een winnend product creëren en dat doen met een ethische en milieubewuste blik.

Boeket van de week

Sierra

Informatie over Sierra volgt zo snel mogelijk.

Boeket van de week
Week boeket

Tiara

Informatie over Tiara volgt zo spoedig mogelijk.