Welkom in Saskia’s Bloemenhoek

Week boeket

Het Koningsdagboeket

Het is alweer eind april en dat betekent dat Koningsdag voor de deur staat. De verjaardag van onze Koning wordt door heel Nederland groots gevierd en om helemaal in de oranjestemming te komen, heeft Saskia een prachtig oranje boeket samengesteld.

Het Paasboeket

Over een paar dagen is het alweer Pasen. Of je het nu gaat vieren met familie tijdens een uitgebreide paasbrunch of dat je lekker uit eten gaat, je krijgt natuurlijk pas dat echte paasgevoel als er een mooi paasboeket op tafel staat. Bekijk hier het het Paasboeket!

Boeket van de week
Week boeket

Het Germini boeket

We zitten inmiddels alweer in april en dat betekent dat de Gerbera centraal staat op de bloemenkalender. Deze vrolijke bloem tovert bij iedereen een lach op zijn gezicht en door haar enorme variatie aan kleuren. Bekijk hier het germini boeket.

Het Lenteboeket

Ranonkels, Bouvardia’ s en Hyacinten. Krijg jij bij het horen van deze woorden ook al het echte lentegevoel? Wij wel! Bekijk hier de nieuwste creatie van Saskia: het Lenteboeket!

Boeket van de week
Week boeket

Het vaasjesboeket

Jaaaa! Het is eindelijk zo ver. Die bijzondere dag in maart is weer aangebroken, de lente is begonnen! De bomen worden langzaam weer groen en overal bloeien prachtige lentebloemen. Bekijk hier het vaasjesboeket.

Het Knoppenboeket

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan toch voorjaar in Nederland! Het regenachtige weer heeft plaats gemaakt voor een blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Bekijk hier het Knoppenboeket!

Boeket van de week
Week boeket

Het Kransboeket

Het is inmiddels alweer maart en op de bloemenkalender staan volop voorjaarsbloemen. Helaas doet het weer nog niet helemaal denken aan het voorjaar, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Saskia heeft deze week weer een vrolijk boeket samengesteld, dat het slechte weer helemaal doet vergeten.

Het Voorjaarsboeket

Na het slechte weer van de afgelopen dagen, vonden wij het wel tijd om het voorjaarsgevoel een beetje in huis te halen. Dit keer heeft Saskia een prachtig boeket gemaakt van een selectie witte bloemen.

Boeket van de week
Week boeket

Het Korenschoof gebonden boeket

In deze koude tijd van het jaar kan iedereen wel wat extra warmte gebruiken. Gelukkig is dit heel gemakkelijk te realiseren door gebruik te maken van bloemen met warme kleuren en hiermee een mooi boeket te maken. Bekijk het nieuwe boeket van Saskia!

Het Flesjesboeket

Nu Valentijnsdag weer net achter de rug is, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat we de romantiek meteen weer de deur uit moeten doen. Ditmaal een speels boeket met glazen flesjes waar ook wat licht roze tinten in voorkomen.

Boeket van de week
Week boeket

Het Valentijnsboeket

Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Dit is natuurlijk dé periode om je geliefde eens even extra in het zonnetje te zetten. En hoe kun je dat beter doen dan met een prachtig boeket bloemen?

Het Parallel gebonden boeket

Ik kies deze keer voor een parallel gebonden boeket met: Lisianthus, Skimmia en Eucalyptus blad. De Lisianthus wordt gebruikt als hoofdtak. Bekijk hoe ik tot het Parallel gebonden boeket ben gekomen..

Boeket van de week
Week boeket

Het tweede boeket van Saskia

We zijn inmiddels in de tweede aflevering van Saskia’s bloemenhoek en we zitten nog steeds midden in de fleurige weken van de Lisianthus. Bekijk hier hoe ik mijn tweede Lisianthus boeket heb gemaakt…

Mijn eerste boeket op Bloomer.nl

Wekelijks doe ik mijn best om de mooiste en meest fleurige boeketten samen te stellen. Deze boeketten maak ik niet alleen maar omdat ik het leuk vind, maar ook omdat jij er flink wat aan kan hebben. Lees mee, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

boeketje van de week