Chris

Marketing manager

Ik maak graag bloemisten het leven leuker en makkelijker, zoek nieuwe samenwerkingen en ontwikkel ons bedrijf op marketing en duurzaamheidsvlak. Samen met het leukste marketing- en salesteam! Daarnaast ben ik vader van Tos, het leukste mannetje op aarde, en kook ik graag buiten. Oh, en mijn lievelingsbloem, die wisselt wekelijks, voor nu Westminster Abbey😊.

Lievelingsbloem: Westminster Abbey

Rico

IT & Design

Dagelijks werk ik aan de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid of nieuwe functionaliteiten van de website (niet de webshop!). Ik vind het belangrijk om zowel iets moois neer te zetten, als iets wat prettig werkt. Verder maak ik de technische kant van marketingacties mogelijk, doe ik de digitale vormgeving en regel ik het drukwerk. Buiten werk vind je mij vaak in de sportschool of in de DJ booth.

Lievelingsbloem: Strelitzia / Heliconia

Niels

Marketing

Binnen Bloomer ben ik verantwoordelijk voor de marketing. Dagelijks ben ik dus bezig met het vergroten van de Bloomer familie. Dat doe ik niet alleen, maar met een team dat zich volledig inzet voor onze bloemisten. Naast het mogen werken voor Bloomer, ben ik trotste vader van een zoon en dochter aan wie ik het liefst al mijn tijd besteed.

Lievelingsbloem: Dahlia

Sari

Klantenservice & Fotografie

Hallo iedereen, ik ben Sari! Mij zul je regelmatig horen op de klantenservice “Groetjes Sari”. Ook maak ik foto’s voor onze Instagram. Fotografie is ook een van mijn hobby’s, samen met bloemarrangeren. Ik heb de opleiding tot arrangeur gedaan en heb in meerdere bloemenwinkels gewerkt. Met bloemen werken is mijn passie en ik hou mij nog steeds bezig met de laatste trends op bloemengebied.

Lievelingsbloem: Protea

Glenn

Bloombassadeur België

Als verantwoordelijke voor België ben ik dag in, dag uit bezig met de Belgische bloemisten. De visie van Bloomer en die van mezelf gaan hand in hand. Het is de groothandel die de bloemist de ruimte en middelen moet geven om te ondernemen! Geboren in een bloemistenfamilie en door jarenlang zelf actief te zijn geweest als bloemist, kan ik mij goed inleven in wat de bloemist voelt en zoekt.

Lievelingsbloem: Pioenroos Coral Charm

Sebastiaan

Bloombassadeur Groot Brittanië

Hey, mijn naam is Sebastiaan Meijer. Ik ben Bloombassadeur voor het Verenigd Koninkrijk. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat overzeese activiteiten soepel verlopen. Dit betekent dat ik altijd klaar sta voor onze klanten als zij vragen hebben. Ik ben al bijna 18 jaar getrouwd en heb 4 kinderen. Mijn hobbies zijn voetbal en formule 1.

Lievelingsbloem: Vanda Orchidee

Willem

Bloombassadeur Duitsland

Hallo mijn naam is Willem Schaap, Getrouwd en vader van 2 jongens 7 en 4 jaar oud. Bij Bloomer behartig ik de Duitse afdeling en ben daarbij een aanspreekpunt voor de bloemist, als oud lijnrijder weet ik wat voor de bloemist belangrijk is en probeer ze daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen en dat kan perfect bij Bloomer. Mijn hobby’s zijn Waterpolo en Karpervissen.

Lievelingsbloem: Roos Esperance

Malout

Bloombassadeur Franstalig België

Ik ben Malout Obala en werk met veel plezier bij Bloomer als verantwoordelijke in Franstalig België. Het leukst vind ik bij de klant op bezoek te gaan, te praten over onze bloemen en te zien hoe creatief zij de bloemen verwerken en hun winkel vormgeven. Als vader van 5 kinderen heb ik plezier om samen te koken met mijn vrouw. Ik hou van sport en natuurlijk nog steeds van judo.

Lievelingsbloem: Pioenroos Command Performance

Fabiënne

Stagiair Business & Development

Hey! Ik ben Fabiënne. Ik studeer Business & Management en zit momenteel in mijn laatste afstudeerjaar. Ik loop 30 weken stage bij Bloomer op de afdeling Marketing en Klantenservice. Ik heb voor het bedrijf een marketingcampagne opgezet en je zult mijn ook tegenkomen op de klantenservice. In mijn vrije tijd speel ik competitie volleybal met mijn vriendinnen, en ga ik naar de sportschool.

Lievelingsbloem: Zonnebloem