Chris

Marketing manager

Ik maak graag bloemisten het leven leuker en makkelijker, zoek nieuwe samenwerkingen en ontwikkel ons bedrijf op marketing en duurzaamheidsvlak. Samen met het leukste marketing- en salesteam! Daarnaast ben ik vader van Tos, het leukste mannetje op aarde, en kook ik graag buiten. Oh, en mijn lievelingsbloem, die wisselt wekelijks, voor nu Westminster Abbeyūüėä.

Lievelingsbloem: Westminster Abbey

Paul

Plantenheld

Hallo, mijn naam is Paul Koene. Als planteninkoper is het mijn missie een zo’n goed en actueel mogelijk assortiment op te bouwen. Ik ben dagelijks bezig om het aanbod zo gevarieerd en up-to-date mogelijk te houden, en krijgen!  Overzicht en duidelijkheid, daar hou ik van! Zodat het voor de bloemist net zo leuk is om planten te bestellen als bloemen.

Mijn hobby’s zijn darten en voetbal en als het lekker weer is bezoek ik ook graag festivals met mijn vrienden.

Lievelingsplant: Monstera/Dahlia

Sari

Klantenservice & Fotografie

Hallo iedereen, ik ben Sari! Mij zul je regelmatig horen op de klantenservice ‚ÄúGroetjes Sari‚ÄĚ. Ook maak ik foto‚Äôs voor onze Instagram. Fotografie is ook een van mijn hobby‚Äôs, samen met bloemarrangeren. Ik heb de opleiding tot arrangeur gedaan en heb in meerdere bloemenwinkels gewerkt. Met bloemen werken is mijn passie en ik hou mij nog steeds bezig met de laatste trends op bloemengebied.

Lievelingsbloem: Protea

Glenn

Bloombassadeur Belgi√ę

Als verantwoordelijke voor Belgi√ę ben ik dag in, dag uit bezig met de Belgische bloemisten. De visie van Bloomer en die van mezelf gaan hand in hand. Het is de groothandel die de bloemist de ruimte en middelen moet geven om te ondernemen! Geboren in een bloemistenfamilie en door jarenlang zelf actief te zijn geweest als bloemist, kan ik mij goed inleven in wat de bloemist voelt en zoekt.

Lievelingsbloem: Pioenroos Coral Charm

Sebastiaan

Bloombassadeur Groot Brittani√ę

Hey, mijn naam is Sebastiaan Meijer. Ik ben Bloombassadeur voor het Verenigd Koninkrijk. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat overzeese activiteiten soepel verlopen. Dit betekent dat ik altijd klaar sta voor onze klanten als zij vragen hebben. Ik ben al bijna 18 jaar getrouwd en heb 4 kinderen. Mijn hobbies zijn voetbal en formule 1.

Lievelingsbloem: Vanda Orchidee

Willem

Bloombassadeur Duitsland

Hallo mijn naam is Willem Schaap, Getrouwd en vader van 2 jongens 7 en 4 jaar oud. Bij Bloomer behartig ik de Duitse afdeling en ben daarbij een aanspreekpunt voor de bloemist, als oud lijnrijder weet ik wat voor de bloemist belangrijk is en probeer ze daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen en dat kan perfect bij Bloomer. Mijn hobby’s zijn Waterpolo en Karpervissen.

Lievelingsbloem: Roos Esperance

Malout

Bloombassadeur Franstalig Belgi√ę

Ik ben Malout Obala en werk met veel plezier bij Bloomer als verantwoordelijke in Franstalig Belgi√ę. Het leukst vind ik bij de klant op bezoek te gaan, te praten over onze bloemen en te zien hoe creatief zij de bloemen verwerken en hun winkel vormgeven. Als vader van 5 kinderen heb ik plezier om samen te koken met mijn vrouw. Ik hou van sport en natuurlijk nog steeds van judo.

Lievelingsbloem: Pioenroos Command Performance

Fabi√ęnne

Klantenservice & marketing

Hey! Ik ben Fabi√ęnne. Afgestudeerd bij Bloomer. Na 30 leervolle en super leuke weken, werk ik nu tijdelijk bij Bloomer. Ik heb voor het bedrijf een marketingcampagne opgezet en je zult mijn ook tegenkomen op de klantenservice. In mijn vrije tijd speel ik competitie volleybal met mijn vriendinnen, en ga ik naar de sportschool.

Lievelingsbloem: Zonnebloem