Cor

Oprichter

Bloemisten beter maken met de mooiste producten en de beste service, dat is waar ik elke dag (vroeg) mijn bed voor uitkom. Met Bloomer veranderen we de manier van inkopen, we ontzorgen en inspireren op een hele frisse jonge manier. Als ik tijd overhoud, dan vlieg met mijn kite over de kustlijn!

Lievelingsbloem: Red Naomi

Chris

Marketing Manager

Ik maak graag bloemisten het leven leuker en makkelijker, zoek nieuwe samenwerkingen en ontwikkel ons bedrijf op marketing en duurzaamheidsvlak. Samen met het leukste marketing en salesteam! Daarnaast ben ik vader van Tos, het leukste mannetje op aarde en kook ik graag buiten.

Lievelingsbloem: Westminster Abbey

Paul

Plantenheld

Hallo, mijn naam is Paul Koene. Als planteninkoper is het mijn missie een zo’n goed en actueel mogelijk assortiment op te bouwen. Ik ben dagelijks bezig om het aanbod zo gevarieerd en up-to-date mogelijk te houden, en krijgen!  Overzicht en duidelijkheid, daar hou ik van! Zodat het voor de bloemist net zo leuk is om planten te bestellen als bloemen.

Mijn hobby’s zijn darten en voetbal en als het lekker weer is bezoek ik ook graag festivals met mijn vrienden.

Lievelingsplant: Monstera/Dahlia

Sari

Klantenservice & Fotografie

Hallo iedereen, ik ben Sari! Mij zul je regelmatig horen op de klantenservice “Groetjes Sari”. Ook maak ik foto’s voor onze Instagram. Fotografie is ook een van mijn hobby’s, samen met bloemarrangeren. Ik heb de opleiding tot arrangeur gedaan en heb in meerdere bloemenwinkels gewerkt. Met bloemen werken is mijn passie en ik hou mij nog steeds bezig met de laatste trends op bloemengebied.

Lievelingsbloem: Protea

Glenn

Bloombassadeur België

Als verantwoordelijke voor België ben ik dag in, dag uit bezig met de Belgische bloemisten. De visie van Bloomer en die van mezelf gaan hand in hand. Het is de groothandel die de bloemist de ruimte en middelen moet geven om te ondernemen! Geboren in een bloemistenfamilie en door jarenlang zelf actief te zijn geweest als bloemist, kan ik mij goed inleven in wat de bloemist voelt en zoekt.

Lievelingsbloem: Pioenroos Coral Charm

Fabiënne

Klantenservice & marketing

Hey! Ik ben Fabiënne. Afgestudeerd bij Bloomer. Na 30 leervolle en super leuke weken, werk ik nu tijdelijk bij Bloomer. Ik heb voor het bedrijf een marketingcampagne opgezet en je zult mijn ook tegenkomen op de klantenservice. In mijn vrije tijd speel ik competitie volleybal met mijn vriendinnen, en ga ik naar de sportschool.

Lievelingsbloem: Zonnebloem

Michelle

Klantenservice medewerker & Grafisch vormgever

Hoi allemaal! Mijn naam is Michelle, onderdeel van de klantenservice bij Bloomer. Naast het beantwoord van al je vragen maak ik hier ook alle grafische uitingen.

Lievelingsbloem: Chrysant