Cor

Oprichter

Bloemisten beter maken met de mooiste producten en de beste service, dat is waar ik elke dag (vroeg) mijn bed voor uitkom. Met Bloomer veranderen we de manier van inkopen, we ontzorgen en inspireren op een hele frisse jonge manier. Als ik tijd overhoud, dan vlieg met mijn kite over de kustlijn!

Lievelingsbloem: Red Naomi

Sari

Klantenservice & Fotografie

Hallo iedereen, ik ben Sari! Mij zul je regelmatig horen op de klantenservice “Groetjes Sari”. Ook maak ik foto’s voor onze Instagram. Fotografie is ook een van mijn hobby’s, samen met bloemarrangeren. Ik heb de opleiding tot arrangeur gedaan en heb in meerdere bloemenwinkels gewerkt. Met bloemen werken is mijn passie en ik hou mij nog steeds bezig met de laatste trends op bloemengebied.

Lievelingsbloem: Protea

Glenn

Bloombassadeur België

Als verantwoordelijke voor België ben ik dag in, dag uit bezig met de Belgische bloemisten. De visie van Bloomer en die van mezelf gaan hand in hand. Het is de groothandel die de bloemist de ruimte en middelen moet geven om te ondernemen! Geboren in een bloemistenfamilie en door jarenlang zelf actief te zijn geweest als bloemist, kan ik mij goed inleven in wat de bloemist voelt en zoekt.

Lievelingsbloem: Pioenroos Coral Charm

Fabiënne

Klantenservice & marketing

Hey! Ik ben Fabiënne. Afgestudeerd bij Bloomer. Na 30 leervolle en super leuke weken, werk ik nu tijdelijk bij Bloomer. Ik heb voor het bedrijf een marketingcampagne opgezet en je zult mijn ook tegenkomen op de klantenservice. In mijn vrije tijd speel ik competitie volleybal met mijn vriendinnen, en ga ik naar de sportschool.

Lievelingsbloem: Zonnebloem

Michelle

Klantenservice medewerker & Grafisch vormgever

Hoi allemaal! Mijn naam is Michelle, onderdeel van de klantenservice bij Bloomer. Naast het beantwoord van al je vragen maak ik hier ook alle grafische uitingen.

Lievelingsbloem: Chrysant