Bloomers TROTS

Bij Bloomer hebben we de allerbeste bloemen van de allerbeste bloemenkwekers wereldwijd in huis. Hoe wij dat doen? Door om onze kwaliteitscontroleurs maar één opdracht mee te geven.

‘’Selecteer de allerbeste bloemen van de allerbeste kwekers wereldwijd’’

En dat iedere dag en natuurlijk altijd voor de scherpste prijs. De allerbeste bloemenkwekers zijn dan ook van Bloomer
geen leverancier of kweker maar partner en verdienen hiermee het predicaat Vriend van Bloomer.

Een ‘Vriend van Bloomer’ werkt als partner samen met Bloomer aan een hoger niveau in
kwaliteit en continuïteit en hebben samen maar één doel. Het beste willen voor de bloemist
tegen de scherpst mogelijke prijs! Het predicaat ‘Vriend van Bloomer’ is er dan ook met recht één om als partner van Bloomer trots op te zijn!

Week boeket

Alstroemeria

De alstroemeria staat symbool voor de vriendschap. Een betere bloem om onze rubriek ‘top kwaliteit voor een bodemprijs’ mee af te trappen is er dan ook niet. Bekijk onze preferred suppliers van deze prachtige bloem. 

AMARYLLIS

De Amaryllis is een prachtige bloem, en van een prachtige bloem wil je altijd de beste op voorraad hebben. Wij werken daarom samen met drie gerenommeerde Amaryllissen kwekers, namelijk: Van der Ende, N.L Van Geest en Frans Kouwehoven. Maak hier kennis met deze preferred suppliers.

Boeket van de week
Week boeket

Anjers

De Anjer staat bekend als een romantische en lichte bloem. Deze prachtige bloem laat zich goed combineren met de roos, of de tulp. Wij willen de mooiste anjers aan onze bloemisten aanbieden en daarom werken we met 3 preferred suppliers, bekijk ze hier!

Anthuriums

Anthurium is een groot plantengeslacht uit tropisch Amerika. De Anthurium is een stoere plant. Deze hartvormige plant is bij de consument misschien wat minder bekend, maar daarom niet minder mooi. Wij werken met een aantal Preferred Suppliers voor de Anthurium, zo houden we onze kwaliteit altijd hoog. Bekijk onze preferred suppliers.

Boeket van de week
Week boeket

Orchideeën

De orchidee is een van de populairste bloemen en behoort tot de grootste bloemenfamilies. Door de populariteit van de bloem is de kwaliteit voor ons van levensbelang. Vandaar dat we zeer selectief zijn geweest in de keuze met onze preferred suppliers. Bekijk hier de preferred suppliers. 

Gerbera’s

Gerbera is een geslacht van planten in de familie Asteraceae. De Bloem van de gerbera is enorm zwaar tijdens de bloei en door de zwaarte van de bloem, moet ook de steel krachtig zijn. Om de kwaliteit van de Gerbera’s te kunnen waarborgen werken wij alleen met preferred suppliers. Bekijk hier welke kwekers onze Gerbera’s leveren.

Boeket van de week
Week boeket

Rozen

De roos is natuurlijk de bloem van de liefde, de warmte en zonder twijfel de bloem met de meeste symboliek. Als bloemist begrijp je ongetwijfeld hoe groot het belang van kwaliteitsrozen is en daarom werken wij maar met een paar geselecteerde kwekers samen. Bekijk hier welke.

Calla’s

De Zantedeschia, beter bekend als de Calla, is een vrolijke en fleurige bloem. De bloem is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Vanuit de oudheid worden deze schitterende bloemen gezien als geluksbrengers. Klik hier om er achter te komen welke preferred suppliers deze geluksbrengers voor ons kweken.

Boeket van de week
Week boeket

Lisianthus (Eustoma)

De Lisianthus staat voor ‘bittere bloem’ vanuit het Oude Grieks. Dit heeft de bloem te danken aan de vroegere medicinale toewijzingen. Heel wat jaren later kennen we de Lisianthus nog steeds, maar vooral als symbool van de dankbaarheid. Bekijk hier de telers van de Lisianthus, oftewel de vrienden van Bloomer.

Freesia’s

De Freesia is een prachtige bloem. De sprankelende kleuren maken van de Freesia een echte sfeermaker. Voor ons als bloemengroothandel zijn Freesia’s dus ook van groot belang. Bekijk de vrienden van Bloomer hier, wat betreft de Freesia’s natuurlijk.

Boeket van de week
Week boeket

Hortensia

De Hortensia is een perfecte snijbloem voor de consument. De bloem is mooi, ruimtelijk en makkelijk te onderhouden. Voor ons als bloemengroothandel is het dan ook niet onbelangrijk om de allerbeste kwaliteit Hortensia te leveren. Bekijk hier de vrienden van Bloomer!

Import Rozen

De Import Rozen van Bloomer moeten de hoogste kwaliteit hebben en wij moeten de laagste prijs kunnen bieden. Om deze redenen hebben wij onze Vrienden van Bloomer streng geselecteerd, bekijk ze hier:

Boeket van de week
Week boeket

Limonium

De broers van De Staticespecialist verdienen de naam De Staticespecialist ook echt. Roland en Stefan van Paasen Zijn sinds 1998 al bezig met de teelt van. De hoge kwaliteitsstandaarden en de flexibele omgang maakt van De Staticespecialist een echte vriend van Bloomer.