Bloomers Kerst Boeket Box
Wij hebben het werk al voor je gedaan

In navolging van onze succesvolle Moederdag Boeket Box, komen we nu met de Kerst Box! Een complete box waarmee je in een handomdraai 5 boeketten maakt. Helemaal vol met bloemen van het seizoen, een echte sfeermaker voor kerst!
Per boeket is de inkoopwaarde €9,95 ex BTW en de verkoopwaarde ongeveer €19,95 incl. BTW. Dat betekend dat je als bloemist en nette marge ex BTW pakt!

Dé ideale margemaker voor de Kerstdagen

Welke bloemen verwacht je?
Twee prachtige amaryllisen, stijlvolle rozen en mooi geurend kerstgroen. Maar ook de vrolijkheid mag natuurlijk niet ontbreken. Maar, er zit nog veel meer in…!
Laat vooral de creativiteit de vrije loop en maak er je eigen pronkstuk van. Mocht je hulp nodig hebben, kun je ons altijd om raad vragen. Ben je nog niet overtuigd van onze unieke Bloomer boeket box, vraag dan een sample aan! Wij sturen je gratis een exemplaar van de bos op. Vraag dit aan vóór 11 december. Dan krijg je deze gratis bos uiterlijk 13 december in de winkel afgeleverd. Betellen kan vanaf nu in de shop, we leveren de boeketboxen uit op 21 december?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel ons gerust, of stuur een berichtje via WhatsApp. Bloomer wenst jullie een succesvolle en warme kerstperiode!