Corona update 15 december 2020

Gisteren is het hoge woord naar buiten gekomen: Nederland gaat in een strenge lockdown. Mark Rutte gaf ons een duidelijk koers, maar wat betekent dat nu voor de bloemenhandel?
Voor de bloemist betekent het dat de winkel moet sluiten, maar dat de online bestellingen toch door kunnen gaan. Take away, bezorgen en buiten verkoop blijft mogelijk! Met creativiteit, een gun factor en mooie bloemen kunnen een hoop mensen blij gemaakt worden met Kerst!
Bij Bloomer verandert er in principe niets. Wij blijven gewoon leveren, zoals jullie van ons gewend zijn. Kleine aantallen nodig in verband met de online bestellingen? Het kan allemaal, zodat jullie als bloemist geen risico nemen! Geen volle fusten of deense karren, maar afgepaste bestellingen. Dit doen we drie keer in de week, waardoor je altijd over verse en duurzamere bloemen beschikt. Hoe handig is dat!
Bloomer staat achter u!
Zijn er nog vragen betreffende onze leveringen of wilt u ook gebruik maken van onze service in kleine aantallen, contact de klantenservice of raadpleeg onze website!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!