Bloomers Moederdag actie box!

Actie!

Met Moederdag hebben we iets speciaals in gedachten voor onze klanten. We hebben een unieke actie box laten maken waar jij vanaf deze week kans op kan maken! De inhoud van de box houden we nog even voor ons, maar wat we wel kunnen verklappen is dat we een uniek Bloomer bloemenmes hebben laten ontwerpen.

Hoe maak jij kans?

Je maakt op drie manieren kans op de unieke Bloomer actie box:

 1. Maak jij in de komende weken een foto van jouw creatie waarin een van onze Moederdag specials in voorkomt? Plaats deze dan op Instagram en tag ons in het bericht. De volgende producten doen mee aan de actie en vindt je terug op de Moederdag pre-orderlijst :
  – Alstroemeria Charmelia Pink
  – Celosia Zara short
  – Chrysant Santini Country
  – Gemini Love Me van Klondike Gardens
  – Lelies van Double Check
  De producten zijn voorzien van een Moederdag-special Tag
 2. Bestel in de weken voor Moederdag een Dendrobium van Bos Orchids
 3. Bij het plaatsen van een bestelling op de Moederdag pre-orderlijst

De Bloomer actie box sturen wij met de bestellingen mee in de week van 3 t/m 7 mei. De Moederdag Pre-order wordt in de nacht van donderdag 6 mei op vrijdag 7 mei geleverd. Wil je jouw bestelling op een andere dag geleverd hebben? Geef het dan aan bij de klantenservice!

Wist je dat wij in de week van Moederdag 5 dagen leveren? Zo kun jij iedere dag over verse bloemen beschikken. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor alle moeders!

Let op! In deze week leveren we 5 dagen uit. Dit betekent dat je op 5 dagen bloemen kunt bestellen. De live bloemenshop en het kwekersportaal zijn dus op sommige momenten tegelijk open. Kies dus zorgvuldig jouw leverdag uit!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!