Voor ál jouw bloemen

Enorm assortiment

Bij bloomer heb je keuze uit een enorm assortiment: Zo hebben wij producten vanuit alle uithoeken van de wereld en hebben wij een enorm aanbod van onze Preferred Suppliers. Zo’n uitgebreid assortiment vind je nergens anders. Toch kan het gebeuren dat we een product niet in het assortiment hebben. Laat het ons weten! Wij hebben misschien een goed alternatief voor je. En anders zetten wij alles op alles om het gewenste product voor jouw in huis te halen.

100% verpakt is 100% beschermd

De grootste vijanden van verse producten zijn vocht en beschadigingen! Daarom verpakken wij alle producten en verzenden ze droog. De meeste producten beschadigen wanneer ze verplaatst worden op karren en met bloemen op water heeft vocht vrij spel. Dit moet je toch niet willen! Bij het inpakken gaan wij met ontzettend veel zorg te werk. Daarom doen we het inpakken met de hand. Zo weten wij zeker dat jouw bloemen lekker comfortabel zitten tijdens de rit naar je winkel. Wel zijn wij door het inpakken en zo beschermen van jou bloemen gebonden aan producten tot één meter.

Vervangvoordeel

Bestel je bloemen bij Bloomer dan doen we samen met onze preferred suppliers er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling compleet is. Is een product onverhoopt niet leverbaar? Denk aan vertragingen, keuringen etc. etc. Dan doen we ons best om een passend alternatief product mee te leveren met je bestelling. Natuurlijk overleggen we dit eerst met jou of het alternatief naar wens is.