Kerstbomen shop

De állermooiste kerstbomen uit Denemarken. Alleen top kwaliteit. Niet te vergelijken met de prijsstunt kerstbomen van bouwmarkten of retail. Enkel bloemistenkwaliteit. Bestel ze vóór 29 november en krijg ze geleverd op 6 december! Let op, minimale afname van 5 of 10 bomen.

Kerstbomen shop
Kerstbomen shop
Ga naar Bloomer's actuele verse voorraad van bloemen!

Bloemen besteld tussen 12:00 – 18:30 uur, leveren wij morgen in de vroege ochtend bij jou in de winkel. Om de transparantie van Bloomer aan te tonen hebben wij de webshop voor iedereen inzichtelijk gemaakt, je hoeft nu pas in te loggen na het selecteren van jouw eerste product.

Bloemen
Bloemen
Ga naar Bloomer's kwekersportaal!

Let op, doordat deze bloemen nog aan het genieten zijn van hun rust, staan ze nog in de aarde bij de kweker. Ze moeten dus nog worden geoogst. Bestel deze producten altijd voor vertrek een dag later! Bestel op het kwekersportaal tot 22:00 uur!

Kwekersportaal
Kwekersportaal
Ga naar Bloomer's plantenaanbod!

Let op, planten hebben één dag nodig om bij jou in de winkel te komen. Heb je ze besteld tussen 12:00 – 22:00 uur vandaag, leveren wij overmorgen in de vroege ochtend bij jou in de winkel. We zijn erg benieuwd hoe je het vindt om de mooiste planten zo makkelijk te bestellen!

Planten
Planten
Pauw veer hand Bloomer online bloemengroothandel

De shop boordevol decoratie- en bloemisterij artikelen!
Besteld tussen 12:00 en 18:30 uur; Bezorgd vóór 08:00 uur de volgende dag.

Accessoires
Accessoires
Something is wrong.
Instagram token error.
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen