Inkoper bloemen

Word jij onze fulltime inkoopheld?

  • Jij hebt kennis van de bloemensector

  • Jij hebt een neus voor de beste kwaliteit

  • Jij kunt goed relaties opbouwen en onderhouden

Als online bloemengroothandel hebben wij het doel om het leven van elke bloemist leuker en makkelijker te maken. Hoe we dit doen? Bloomer biedt een uitgebreid assortiment met de hoogste kwaliteit aan bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Ons service level is extreem hoog én we zijn persoonlijk. We doen het graag anders dan de traditionele bloemengroothandels. Doe je met ons mee?

Linea Natura is hét keurmerk voor hoogstaande, exclusieve en authentieke bloemsoorten, anders dan de standaard. Door de pure ambacht wordt schoonheid geboren en met deze unieke collecties willen wij inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zoeken wij nu een geboren bloemeninkoper met een neus voor de allerbeste kwaliteit.

Zo ziet jouw werkdag eruit

Als inkoopheld begint jouw werkdag lekker vroeg. Op de veiling check jij de bloemen die vers zijn aangevoerd. Hieruit pik jij de allerbeste kwaliteit van geselecteerde topkwekers, met wie jij een nauwe relatie hebt want je gaat er regelmatig langs. Na een lekker bakkie sta je op kantoor paraat om bloemen in te kopen op de veilingen én rechtstreeks bij de kwekers. Uiteraard fiks jij dit voor een nette prijs. Zo maak je elke dag klanten blij en kan jij ’s middags met een voldaan gevoel naar huis.

Jij…

  • hebt goede onderhandeling skills en kunt relaties opbouwen en onderhouden als de beste.
  • hebt kennis van de bloemensector en ervaring in het inkopen van seizoensproducten.
  • neemt graag het voortouw, bent nauwkeurig en hebt een flexibele opstelling. Van maandag tot en met vrijdag ben je beschikbaar; in de weekenden lekker vrij. En oja, je werkt letterlijk tussen de bloemen op het Royal Flora Holland terrein in Honselersdijk.
  • hebt een enorme passie voor bloemen. Want bloemen maken je blij!

Word jij onze nieuwe inkoopheld?

Zie jij het helemaal zitten om Bloomer naar een hoger niveau te tillen met de ambachtelijke kwaliteitsproducten van Linea Natura? Wil jij werken in een dynamisch, hardwerkend en gezellig team? Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected] en dan ga je snel van ons horen!

Voor meer informatie over Bloomer ga je naar www.bloomer.nl.

Fleurige groet,
Team Bloomer

ps. we vinden het niet fijn als we worden gebeld of gemaild voor acquisitie, we zijn liever druk met onze klanten!