Geen minimum bestelbedrag

Sinds 2018 is Bloomer ook jouw Plantengroothandel

Gegarandeerd de kleinste inkoop eenheden

Waarom meer shoppen dan je nodig hebt

Groot of klein: elke bloemist kan bij ons terecht. Ons enorme assortiment bestaat uit vele soorten bloemen en planten die we op soort voor je selecteren. Je shopt ze vervolgens in de hoeveelheid die jij zoekt. Geen grote minimale afnames. Gewoon per bos. Om je een idee te geven verkopen we bijvoorbeeld Freesia’s, veronica’s en hypericum per bos stelen en Amaryllis per doosje. De minimale besteleenheid is beter dan je je had kunnen voorstellen. Simpelweg omdat je soms niet meer nodig hebt dan dat. En dat snappen we.

Geen minimale bestelhoeveelheid

Je leest het goed

Je hebt wel eens een kleine hoeveelheid nodig, bijvoorbeeld door een speciale order. Net zoals elk product dat je op het internet koopt, wil je alleen bestellen wat nodig is. Wij begrijpen dat. Wij werken daarom niet met een minimale bestelhoeveelheid. Wij begrijpen dat jij soms een kleine order wilt plaatsen en wij behandelen deze order precies zoals elk ander. Volgens onze beloftes.

Geen minimaal bestelbedrag

Al bestel je slechts 1 bos bloemen, of 1 tray planten, bij Bloomer is dat geen probleem. Door onze laagste prijsgarantie en de lage bezorgkosten is dit voor jou een mooie mogelijkheid om kennis te maken met Bloomer. Of het nou gaat om de bos rozen die je tekort komt of dat je een tulpen actie wilt houden: Wij bezorgen altijd!

Bij Bloomer shop je elke dag online bloemen en planten tegen de beste prijs. Het enige wat we factureren zijn de bestelde producten, plus een percentage om ons werk te kunnen doen. De kosten voor het transport zijn altijd €1,75 per doos. Afhankelijk van je bestelbedrag is dat alles, of we rekenen een klein bedrag om de leveringskosten te kunnen dekken. Bloomer biedt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om direct je factuur te voldoen via iDeal of Bancontact. Wil je niet direct betalen? Geen probleem. We sturen je dan een factuur die we automatisch binnen 5 werkdagen incasseren.

Bekijk ook waarom Bloomer de Goedkoopste Bloemengroothandel is!