Bloomer vernieuwt de website en webshop

Zeer binnenkort wordt de Bloomer website en webshop vernieuwd. Kijk jij er ook zo naar uit? Wij in elk geval wel! We begrijpen dat de vernieuwde uitstraling en functies even wennen zijn en daarom zetten we belangrijkste innovaties alvast voor je op een rij.

De definitieve datum waarop jij de vernieuwingen kan bewonderen communiceren wij zo snel mogelijk met je.

Bloomer website

De website krijgt een complete make-over, van top tot teen. Alleen de link www.bloomer.nl blijft hetzelfde en natuurlijk de welbekende Bloomer look & feel.

Homepage
Je leest hier wie Bloomer is en waar we voor staan, het meest recente nieuws, blogs en inspiratie. Via de maandkalender kan je eenvoudig zien wat er allemaal in het vooruitzicht staat. Handig!

Onze shops incl. besteldagen met openingstijden
Bloomer heeft 3 assortimenten: bloemen, planten en accessoires. Binnen deze assortimenten zijn diverse categorieën te vinden, met elk haar eigen besteldagen en openingstijden. Dit is nu heel overzichtelijk op een rij gezet.

Teampagina
Weten met wie je al je blije zaken regelt? Check straks dan zeker onze nieuwe teampagina! We stellen onszelf graag aan je voor!

Duurzaamheidsvisie
Dit is een belangrijk onderdeel voor ons, want in alles wat we doen willen wij graag onze duurzaamheidsvisie nastreven. Wat we precies aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen en hoe jij hieraan kan bijdragen? Je leest het straks allemaal!

Vragen en antwoorden
De afgelopen maanden hebben we een hoop vragen van klanten verzameld. Deze + de antwoorden komen terug op de nieuwe pagina Vragen & Antwoorden. De oplossing is op deze manier snel vindbaar, maar uiteraard mag je ook Sari of Ellen van de klantenservice bellen met jouw persoonlijke vraag. Vinden ze gezellig!

Inspiratie
De titel zegt het al. Inspiratie laten zien, op doen en verder delen is een vast onderdeel van de nieuwe Bloomer website. Op social media deelden we al met regelmaat bloemstukken van onze klanten en straks is dit op een mooie manier te bewonderen op het Klant Inspiratiebord. 

Bloomer webshop

Homepage
Je komt binnen via dezelfde link: webshop.bloomer.nl. Een nieuwe homepage zal verschijnen, waarbij je kan kiezen tussen 3 assortimenten: bloemen, planten of accessoires. Hier binnen zijn diverse categorieën te vinden, met elk haar eigen besteldagen en openingstijden. Dit maakt het een stuk overzichtelijker welke shop er open of dicht is of wanneer deze weer open gaat.

Aanbiedingen/Specials
Aanbiedingen en Specials zijn direct zichtbaar zodra je de webshop opent. 

Meer filterfuncties
Waar je op dit moment enkel kan filteren op bloemsoort en hoogte, kan je straks meer filters aanzetten. Denk aan kleur, kweker en potmaat. Dit maakt het zoeken naar specifieke producten eenvoudiger. Uiteraard kan je ook gewoon de zoekbalk gebruiken.

Favorietenlijst
Een van onze favoriete nieuwe webshop vernieuwingen: de favorietenlijst❤️. Sla alle producten die je regelmatig koopt op in je favorietenlijst. Dit maakt het shoppen sneller en makkelijker! Daarnaast kan je de favorietenlijst ook gebruiken om jouw kleurenpalet samen te stellen, super handig!

Commissiemeter
Zoals je weet is er bij Bloomer geen minimaal bestedingsbedrag. Wanneer jouw aankoopbedrag minder dan € 395,- is, dan wordt hier een bijdrage in leveringskosten bij opgeteld. Echter wanneer het aankoopbedrag boven de € 395,- is, komt de bijdrage aan leveringskosten te vervallen. Nieuw in de webshop is de commissiemeter! Zo zie je precies hoeveel je nog dient te besteden, zodat de bijdrage aan leveringskosten komt te vervallen. 

Onze aanbevelingen aan bloemen
Als je op een product klikt, zie je een veld verschijnen met informatie en foto’s van het product zelf. Nieuw is dat je vanuit ons ook aanbevelingen krijgt voor andere producten. Zo willen we jou erbij helpen om je assortiment te verrijken!

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vernieuwingen vragen hebben? Neem dan contact op met Sari of Ellen van onze klantenservice. Zij zullen je in geuren en kleuren vertellen over alle innovaties.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS