De Bloomer bestellijst: wat is dit nou precies?

De Bloomer bestellijst, oftewel de lijst die je vlak voor feestdagen vast wel eens voorbij hebt zien komen. Maar wat is deze bestellijst nou precies? Gezien de vragen die hier op de klantenservice voorbij komen is het de hoogste tijd om de inkooplijst de nodige aandacht te geven. Want die bestellijst is toch echt een verrekt slimme uitkomst voor bloemisten!

De reddende engel vóór drukke bloemendagen

Als bloemist weet jij uiteraard de drukste feestdagen van het jaar op te sommen. En die kennen wij als bloemengroothandel natuurlijk ook. Neem nu als voorbeeld Valentijnsdag. Als winkel speel jij soms enkele dagen of zelfs weken van te voren in op deze romantische dag. En laat in deze periode nou net de vraag naar bepaalde producten enorm hoog zijn. Een stuk hoger dan het aanbod. Dan schiet de dagprijs logischerwijs ook omhoog. Aii…!

Wij hebben daarom de Bloomer bestellijst in het leven geroepen. Speciaal om jou een handje te helpen!

Afspraak = afspraak

Bij Bloomer maken wij in tijden van drukke bloemendagen voorafgaand vaste afspraken met onze kwekers. Zo staat zowel het aanbod vast en maken wij een deal met vaste prijzen. Al deze producten verzamelen wij in de bestellijst en staat voor een vastgestelde periode online in de Bloomer webshop. Wanneer je via deze lijst shopt, ben jij dus verzekerd van deze producten voor een vaste prijs.

Het verschil tussen bloemen op de bestellijst en de live shop

Heel veel producten uit de bestellijst en de live shops komen overeen. Het grote verschil zit ‘m in de prijs en het aanbod. Wanneer je het vergelijkt is de prijs van een bloem in de live shop de daadwerkelijk dagprijs. Dit kan dus elke dag anders zijn en dus ook duurder, afhankelijk van de vraag. Er is tevens een bepaalde hoeveelheid ingekocht, dus op is ook écht op.

In de bestellijst werken we met vaste prijzen en een vast aanbod vanuit de kweker. Zo grijp je nooit mis en geeft het jou de garantie van deze producten met de daar bijhorende prijs!

Communicatie is key

En nu vraag je je vast het volgende af: “hoe weet ik wanneer ik via een bestellijst kan bestellen?” Wij stellen de bestellijst alleen vlak voor drukke feestdagen beschikbaar in de webshop. Dit is dus vóór:

  • Valentijnsdag
  • Pasen
  • Moederdag
  • Kerst

Bloomer zou Bloomer niet zijn als we dit niet zouden communiceren. We stellen al onze klanten op de hoogte van de bestellijst via de mail, info op de website, op social media en via een kaartje in de BloomerBox. In de webshop lichten we de bestellijst ook uit via een extra ‘tegel’ en staat deze gelinkt in de navigatiebalk in een opvallend kleurtje. Oftewel, de Bloomer bestellijst is niet te missen!

Wanneer wordt de bestelling via de bestellijst geleverd?

In onze communicatie over de bestellijst melden wij altijd de datum wanneer de bestelling wordt geleverd. Dit is vaak vlak vóór de desbetreffende feestdag. Zo ben jij altijd keurig netjes op tijd voorzien van de mooiste bloemen en rest jou nog één taak: jouw klanten héél blij maken!

De Bloomer bestellijst maakt het leven van de bloemist dus écht een stukje leuker en makkelijker!

Vragen over de bestellijst?

Zit je nu alsnog met een prangende vraag in je hoofd over de bestellijst? Neem dan contact met ons op en wij geven je het antwoord. Ook op al jouw overige vragen natuurlijk!