Bij Bloomer haal je de Kerst in je bloemenwinkel!

It’s the most wonderful time of the year!

It’s beginning to look a lot like Christmas… Jouw bloemenwinkel ook? De donkere en koude dagen zorgen ervoor dat we verlangen naar gezelligheid. En dat komt mooi uit want Kerst komt eraan. Je pakt natuurlijk alles uit de kast om het zo sfeervol mogelijk in te richten. Daar helpen wij je graag een handje bij, want onze Bloomershop is inmiddels getransformeerd tot een heuse Kerstshop. De volgende kerst items doen het sowieso ieder jaar goed!

Kerstgroen en oase

Een kerststuk in huis mag natuurlijk niet ontbreken. Het is dé ultieme versiering op tafel tijdens het kerstdiner. In elk kerstarrangement zit wel oase en groen verwerkt om de kerstsfeer te beleven én te ruiken. In onze Bloomershop verkopen wij diverse soorten kerstgroen: Nobilis, Conifeer, Kiefer en Taxus. Ook van mos verkopen wij verschillende typen, zoals bolmos, platmos en zilvermos.

Geef je binnenkort een kerstworkshop? Dan is extra oase en kerstgroen geen overbodige luxe.

Kant-en-klare kransen

Wist je dat een kerstkrans symbool staat als teken van geluk, bloei en het eeuwige leven? Een mooie betekenis om mee te geven aan jouw klanten, zeker rondom de vreugdevolle feestdagen.

We weten hoeveel tijd het vergt om een kerstkrans in en aan elkaar te binden. Daarom bieden wij in onze Bloomershop kant-en-klare handgebonden kransen aan van Nobilis en een mix van kerstgroen. Hoef je alleen nog maar je eigen decoratie twist aan de krans te geven et voilà, klaar!

Takken, takken, takken!

Ook takken doen het ieder jaar goed in de gezellige winterperiode. Geef extra sfeer aan een bloemcreatie met bijv. een dadeltak of Gossypium. Of wat dacht je ervan om Populus te gebruiken als opvuller. Dat ruikt heerlijk! Onze berk takken zijn er dit jaar in extra veel kleurtjes voor een mono of extravagante uitstraling. We hebben ze o.a. in goud, zilver, koper, wit en vurig rood. Tot slot doen ook grote losse takken het goed, bijv. in een grote vaas of als decorstuk op tafel. Denk aan Seringen of Perenhout. Gaaf!

Kerstaccessoires

Bij Bloomer is de werkvloer al wekenlang één grote discovloer door alle glitter items die hand in hand gaan in elk kerstarrangement. Is het bij jou in de winkel ook een glitterboel?

Naast glitter producten, verkopen wij tal van andere typische kerstaccessoires die je kan verwerken in boeketten en kerstcreaties. Denk aan stekers, hangers, slingers, lichtjes, figuren, linten, ballen en kaartjes. Vind ze allemaal in onze Bloomershop bij Accessoires.

Amaryllisbollen met een kerst twist

Een Amaryllis is bij uitstek een perfect cadeau die klanten kopen voor bezoekjes aan vrienden en familie. Het is een prachtige en statige bloem waar je lang plezier van hebt, de verzorging is een eitje en qua aanschaf is het prima te doen.

Elk jaar wordt er wel een nieuwe twist gegeven aan de Amaryllisbollen. Ze worden o.a. gedoopt in een glossy wax, krijgen sokjes en daar komt ie weer; ze zijn bezaaid met glitter. Voor degenen die niet van gek, gekker, gekst houden zijn er gelukkig ook de ‘normale’ bloembollen en uiteraard kun je bij ons ook de mooiste Amaryllis snijbloemen inkopen. Ga je voor Red Ferrari, White Queen of een mooie kleurenmix?

Mis je iets? Geef ons een seintje!

Ben je uitgescrolld in onze Bloomershop en heb je net niet kunnen vinden wat je precies zoekt? Bel, mail of app ons en dan gaan we het alsnog voor je regelen. Wel zo makkelijk als je alles onder één dak kunt inkopen!

Dan is jouw bloemenwinkel omgetoverd voor de most wonderful time of the year…

Jouw bloemenwinkel is klaar voor de gezellige en sfeervolle kerstdagen en elke dag maak jij klanten blij met jouw kerstcreaties. Het zijn drukke tijden, dat weten wij maar al te goed. Daarom is het extra leuk om jou ook te verrassen met iets ‘gezelligs’ wat typerend is voor Kerst.  Kerst zou Kerst niet zijn als we dat geheimpje nog even ingepakt laten. To be continued…

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS