Op maandag 24 januari 2022 vond de Meet & Greet bij OK Plant plaats. We hadden er zo onwijs veel zin in om de bloemisten te ontmoeten en een kijkje te geven in de kas. En ons enthousiasme werd beloond… Het was namelijk een geslaagde Meet & Greet en we gingen met heel veel inspiratie en motivatie naar huis! Lees je mee?

Bedrijf: OK Plant
Gevestigd in: Naaldwijk
Staat bekend om: Phalaenopsis

Waarom organiseren wij Meet & Greets bij kwekers?

Wij vinden het erg belangrijk dat bloemisten feeling houden met het het mooie bloemenvak. Door een kijkje in de kas te geven bij kwekers wordt het voor bloemisten veel makkelijker en fijner om het verhaal over de bloemen en/of planten te vertellen. Ons motto is om bloemisten te inspireren, waardoor ze kunnen groeien en bloeien. Een Meet & Greet is daarom dé ultieme inspiratie voor een bloemist.

Én dat blijkt ook uit de reacties die we terugkrijgen van bloemisten! Lees maar mee….

Sfeer in de woonkamer

“Als er weer een winactie komt voor de bloemist om een kijkje in de kwekerij te nemen dan zou ik daar zeker tijd in investeren. We staan heel de dag bloemen en planten te verkopen en echt geloof me je krijgt meer passie, verkooplust en ideeën door een dagje tijd voor jezelf te nemen en met collega bloemisten, Bloomer en kwekers te sparren over de prachtige producten die wij dagelijks mogen verkopen. Grijp je kans en zorg dat je er minimaal 1 x bij bent geweest. Naast dat het reuze interessant is, is het ook heel gezellig.”

Arnanda – Bloemsierkunst ’t Schakeltje

Hoe zag de Meet & Greet eruit?

11:00 uur: Ontmoeten bij Bloomer
Je kent de stemmen van de klantenservice natuurlijk wel… maar wie zijn de gezichten daarachter? Dit is het moment om ons écht te leren kennen.

11:15 uur: Rondleiding bij Bloomer
We lopen het gehele proces samen met je door. Zo weet je precies welke reis jouw ingekochte bloemen en planten bij ons afleggen.

12:15 uur: Lunch bij OK Plant
Een heerlijke lunch in een geweldig ingerichte showroom. Deze sfeer gaf ons boordevol inspiratie en legde de lat hoog voor de rondleiding.

12:45 uur: Rondleiding OK Plant
Een kijkje in de kas met veel uitleg en ruimte voor vragen.

13:45 uur: Workshop eigen set samenstellen
Als afsluiting mochten de bloemisten hun creativiteit gebruiken. Het samenstellen van een eigen Gift Set! Keuzeeee stress! Zoveel leuke potjes, plantjes en Orchideeën en onwijs veel mogelijkheden voor een samenstelling. Maar stuk voor stuk zijn ze allemaal geslaagd.

14:30: Einde
Na de rondleiding konden we nog even nakletsen over de leuke dag. Hoe gaaf is het dan als de directeur van OK Plant binnenkomt lopen en een applaus in ontvangst mag nemen van de bloemisten voor het geweldige bedrijf.

OK Plant: heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van de Meet & Greet!

“Bij OK Plant kregen we een rondleiding waar we alle stappen mochten zien en beleven. We verkopen Orchideeën… maar hoe en wat? Het was echt leerzaam om het proces te mogen ontdekken.”

Raf Berden – Raber BV

Opgelet bloemisten: De Meet & Greet proeft naar meer!

Wij zullen in de toekomst meer Meet & Greet’s met kwekerijen organiseren. Houd onze social media pagina’s en onze website daarom goed in de gaten. Wie weet ben jij de volgende die mag genieten van een dag vol bloeminspiratie!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS