Nieuw in ons assortiment:
Zijde bloemen van Linea Natura Silk

We houden allemaal van kwaliteit, vers en exclusief. Maar wat als we voor bloemen kunnen zorgen die jarenlang mooi blijven, die van ongekende klasse zijn en niet van echt te onderscheiden? Wij introduceren Linea Natura Silk!

Waarom Linea Natura Silk?

Linea Natura Silk is een ware toevoeging aan ons Bloomer assortiment met bloemen, planten en accessoires. Dankzij deze toevoeging bieden wij nu een compleet totaalassortiment. Zo kunnen we jou als bloemist voorzien om nu écht alles in één online shop kopen. Zo hoef je niet meer terecht bij meerdere leveranciers. Dat is fijn!

Cor van Bloomer: “We begrijpen als geen ander dat bloemisten natuurlijk het liefst met vers assortiment werken. Toch hebben we een weloverwogen keuze gemaakt om zijde bloemen toe te voegen aan ons aanbod, omdat de eindconsument er gewoonweg naar vraagt. De Silk collectie van Linea Natura is buitengewoon mooi te noemen door het gebruik van luxe materialen, waarbij de echtheid en kwaliteit op nummer 1 staan.”

Het Linea Natura Silk assortiment

Kijkend naar de trends en de vraag vanuit de markt, wordt er elk seizoen een passende zijde collectie ingekocht door de inkopers van het dynamische Bloomer team. Te denken valt aan een diversiteit van bloemen, takken en grassoorten, welke een chique, tijdloze en oogverblindende sfeer creëert binnen elk interieur. Per bloemsoort worden er meerdere tinten ingekocht, zodat bloemisten ruime keuze hebben en zelf creatief aan de slag kunnen voor de eindconsument.

De zijde bloemen van Linea Natura Silk zijn exclusief bij Bloomer in een kleine oplage verkrijgbaar: per bundel van 3 of 6 stelen. Ideaal voor de kleine bloemist!

Over Linea Natura

Linea Natura is hét keurmerk voor uiterst exclusieve, ongekend verse en onderscheidende bloemen. Je kiest met Linea Natura voor eersteklas bloemen. Onderscheidend in grootte, lengte, zwaarte, kwaliteit en uniekheid. Vol bewondering! Linea Natura biedt een constante en hoogwaardige collectie van uitmuntende en zeer aparte bloemsoorten, anders dan de standaard: uniek!

Nieuwsgierig naar de website van Linea Natura? Klik hier om naar de website te gaan.

Linea Natura Flowers

Linea Natura Flowers
exclusieve bloemen

Linea Natura Organic

Linea Natura Organic
biologische bloemen

Linea Natura Green

Linea Natura Green
sierlijk snijgroen

Linea Natura Dried

Linea Natura Dried
magnifieke droogbloemen

Linea Natura Silk

NIEUW
Linea Natura Silk
zijde bloemen

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Sari en Ellen van de klantenservice (0800-2566637 of [email protected]) vertellen je graag alles over Linea Natura.