Bloomer lanceert inspiratiepagina voor bruidsbloemisten

Er komt veel kijken bij een bruiloft en daarom is de bruidsbespreking erg belangrijk om alle wensen van het bruidspaar door te nemen. Om het voor bruidsbloemisten en -stylisten nóg leuker en makkelijker te maken hebben wij een nieuwe inspiratiepagina gelanceerd, geheel gericht op bruiloften.

Bloemisten inspireren

De fonkelnieuwe inspiratiepagina is overzichtelijk ingedeeld met onderwerpen rondom het thema bruiloft. “Dankzij ons veelzijdige assortiment hebben wij véél om te laten zien en daarom werken we met verschillende soorten content. De nieuwe bruidspagina is bedoeld om bloemisten te inspireren voor een eigen mix van ideeën, die ze kunnen gebruiken tijdens een bruidsbespreking. Dit kan hierna gerealiseerd worden in uniek bruidswerk, dat geheel past bij de wensen van het bruidspaar” aldus Sari van Bloomer.

Trends bruiloft 2024

Wat zijn de trends in bruidsbloemen voor 2024? En welke kleuren en bloemen passen hier perfect bij? Wij zetten de 3 grootste trends op een rij, die je als bruidsbloemist zeker niet mag missen.

Bruidswerk stijlen

Een bruiloft weerspiegelt het bruidspaar. Maar welke stijl, bloemen en kleuren passen hierbij? We lichten de populairste thema’s uit, inclusief moodboard.

Soorten bruidsboeketten

Elke bloemist weet dat er ontzettend veel verschillende soorten, vormen en stylen bruidsboeketten bestaan. Dankzij jouw kennis, ervaring en passie weet jij alles perfect af te stemmen op de wensen van het bruidspaar. De meest voorkomende bruidsboeketten hebben wij voor je verzameld.

Tips & how-to’s

Hoe zit een corsage precies in elkaar, welke materialen zijn geschikt en hoe voorkom je een regen van pampaspluisjes? Wij hebben handige tips en how-to’s op een rij gezet.

De bruidspagina breidt uit!

Het team van Bloomer is continu bezig om de nieuwe inspiratiepagina aan te vullen en te optimaliseren. We houden je hiervan op de hoogte. Echter, kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. We horen graag wat voor unieks jij op de pagina’s wilt zien om andere bloemisten nog meer te inspireren. Stuur jouw meest geniale ideeën naar ons op en misschien gaan wij wel aan de slag om jouw concept toe te voegen aan de Bloomer bruiloft inspiratiepagina.

Heb jij foto’s van magisch bruidswerk, die uit jouw handen zijn ontstaan? Stuur ze naar ons op en wij plaatsen de afbeeldingen ter inspiratie op de nieuwe bruidspagina.