Ons assortiment

Bloomer biedt jou alles wat je nodig hebt onder één dak: een totaalassortiment met meer dan 10.000 producten, bestaande uit bloemen, planten en accessoires.

Bloemen

Verse bloemen

Elke dag zijn onze inkopers in de weer om de mooiste bloemen van de hoogste kwaliteit te scoren, speciaal voor jou! Wij blinken uit in een zeer breed assortiment van standaard producten, maar ook uiterst exclusieve bloemen en verwelkomen we maar wat graag gloednieuwe producten van kwekers. Zo kunnen wij jou altijd een ongekend vers, onderscheidend en divers bloemenassortiment bieden.

Zijde bloemen

De zijde bloemen van Linea Natura Silk zijn een wonderlijke en kleurrijke toevoeging aan het Bloomer assortiment. Ze gaan jarenlang mee, zijn van ongekende kwaliteitsklasse en zijn niet van echte bloemen te onderscheiden. Kijkend naar de trends en de vraag vanuit de markt, wordt er elk seizoen een passende collectie ingekocht. Te denken valt aan een diversiteit van bloemen, takken en grassoorten, welke een chique, tijdloze en oogverblindende sfeer creëert binnen elk interieur.

De zijde bloemen zijn in een kleine oplage verkrijgbaar: per bundel van 3 of 6 stelen. Ideaal voor de kleine bloemist! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

We vertellen je graag alles over de zijde bloemen van Linea Natura Silk

Wil je direct het assortiment zien? Klik hieronder op de link om naar de webshop met magische zijde bloemen te gaan.

Droogbloemen

Dankzij de lange houdbaarheid zijn de magnifieke droogbloemen van Linea Natura Dried ontzettend duurzaam. Een natuurlijk, secuur en uniek droogproces garandeert dat de kleur, vorm en kwaliteit geheel intact blijft. In onze webshop bieden wij een ruime keuze droogbloemen in verschillende kleuren en maten.

Kom meer te weten over droogbloemen van Linea Natura Dried

Wil je meteen het assortiment bekijken? Doen! Klik hieronder op de link en aanschouw prachtige droogbloemen.

Planten

Ook voor planten, groot en klein, kun je terecht bij Bloomer. Ons plantenassortiment is in de afgelopen jaren zo uitgebreid dat bijna elke soort wel verkrijgbaar is:

• Kamerplanten groen
• Kamerplanten bloeiend
• Tuinplanten
• Perkplanten
• Grassen
• Bollen
• Mixplanten
• Arrangementen
• Terrariums

Accessoires

Bloomer biedt jou alles op het gebied van accessoires en decoratie. Van bloemisterijgereedschap, verpakkingsmaterialen, bijstekers tot vazen, potten en sfeerartikelen. In de Bloomer webshop is er een directe link met twee accessoire webshops. Neem gerust een kijkje: