Wie is Bloomer

Word klant bij Bloomer!

Hi, wij zijn Bloomer!

Aangenaam! Als online bloemengroothandel hebben wij het doel om het leven van elke bloemist en bloemstylist leuker en makkelijker te maken. Hoe we dit doen? Bloomer biedt een uitgebreid en duurzaam assortiment met de hoogste kwaliteit aan bloemen, planten en accessoires. Het totaalpakket dus! Dit leveren wij drie keer in de week bij jou in de bloemenwinkel, zodat jij ‘s morgens meteen aan de slag kan om klanten blij te maken met jouw creativiteit. Alles om de mooiste bloemcreaties te maken. Onze boodschap?

Inspireer, groei en bloei!

Waarom kiezen voor Bloomer?

Wij delen een gezamenlijke passie: bloemen. We ondersteunen elke bloemist onvoorwaardelijk en doen net dat stapje extra waar onze klanten nóg blijer van worden. Wat dan? We leggen het je graag uit:

 Totale ontzorging

 • Online bestelplatform
  Bestel waar en wanneer je wilt in onze Bloomer webshop. Wij bezorgen het in jouw bloemenwinkel, wat jou enorm veel tijd bespaart. Oftewel, je koopt bij Bloomer je vrijheid. Freedom!
 • Totaalassortiment
  Wij bieden jou alles wat je nodig hebt onder één dak: een totaalassortiment met meer dan 10.000 producten, bestaande uit bloemen, planten en accessoires.
 • Geen minimale bestelwaarde
  Bij ons kan je altijd terecht, zelfs voor de kleinste bestellingen. Er is namelijk geen minimale bestelwaarde. Bestel wat je nodig hebt en wij komen het bij je brengen!

 Beste kwaliteit

 • Topkwaliteit
  Tringg! Onze inkopers staan om 4:00u op om op de bloemenveiling de kwaliteit van de bloemen te checken. Zij kopen uitsluitend het beste van het beste. Speciaal voor jou!
 • Droog transport
  Om de kwaliteit van bloemen optimaal te houden en schimmelvorming tegen te gaan, leveren wij al onze producten droog. Lees hier meer over de voordelen van droog transport.
 • Kwaliteitslabel
  Linea Natura is hét kwaliteitslabel voor uiterst exclusieve, ongekend verse en onderscheidende bloemen. Wij zijn trots dat dit kwaliteitslabel exclusief verkocht wordt in onze shop!

“Bloomer maakt het leven
van de bloemist leuker en makkelijker”

Word klant bij Bloomer!

Duurzaam

 • Certificeringen
  Whiehoee! Wij zijn MPS en Global GAP gecertificeerd en in onze webshop verkopen wij o.a. producten die SKAL gecertificeerd en Planet Proof geteeld zijn. Ook werken wij samen met de Barometer Duurzame Bloemist.
 • BloomerBox
  Wij vervoeren al onze producten in een bloemenkrat; de BloomerBox. Lees hier alles over dit efficiënte en duurzame transportmiddel.
 • 3 leveringen per week
  Met slechts 3 leveringen per week reduceren wij onze CO2 uitstoot en gaan we drukte uit de weg. Wij starten alleen de motor als het écht nodig is. Dat is pas duurzaam!

Kennis én ervaring

 • Standplaats
  Wij zijn gevestigd in het mooie Westland, hét tuinbouwcentrum van Nederland. Hierdoor hebben wij ultrakorte lijnen met kwekers, wat betekent dat jouw bloemen altijd supervers zijn.
 • Team
  Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en met name passie voor bloemen doen we er alles aan om jou de beste en leukste ervaring te bieden. Ontmoet het Bloomer team.
 • Service en bloemenadvies
  Wij zijn 6 dagen in de week via telefoon, e-mail en Whatsapp te bereiken voor bestellingen, opmerkingen en vragen. Advies nodig voor een bloemstuk? Wij denken graag met je mee!

Nog even een korte check

Ben jij bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes! Dan heb je groen licht om klant te worden bij Bloomer. Wij komen graag de bloemetjes buiten ehh… binnen zetten!