Bloomer Agendacontest 2025

Doe mee aan onze Bloomer Agendacontest 2025 & laat jouw bloemcreaties stralen!

Bij Bloomer zijn we altijd op zoek naar manieren om de pracht van bloemen te delen. Met heel veel enthousiasme kondigen wij daarom onze Agendacontest voor 2025 aan! Dit is jouw kans om je unieke bloemcreaties te laten schitteren in dé enige echte Bloomer agenda van 2025.

Waarom meedoen?

Als bloemist weet je hoe belangrijk het is om nieuwe ideeën op te doen en geïnspireerd te blijven. Onze Agendacontest biedt jou de perfecte gelegenheid om je prachtige werk te laten stralen en bloemisten door het hele land te inspireren. Stel je eens voor: jouw creatie wordt een jaar lang bewonderd door bloemisten in het hele land. Wat een eer!

Agendacontest 2025
Gewoon Marrie - Marrie Kaag

Wat maakt deze agenda zo speciaal?

Onze Bloomer agenda is niet zomaar een agenda. Deze is speciaal ontworpen voor bloemisten zoals jij! Met deze handige agenda houd je al je afspraken bij, blijf je op de hoogte van belangrijke feestdagen en weet je precies wanneer wij jouw bloemen leveren. Deze onmisbare tool maakt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook nóg leuker!

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Maak unieke foto’s van jouw prachtige bloemcreaties.
  2. Klik op onderstaande button om jouw foto’s in te sturen.
  3. Je kunt je foto’s insturen tot en met 25 september 2024.

Op 26 september 2024 maken we de 14 winnaars bekend. Wie weet straalt jouw foto binnenkort in de exclusieve Bloomer agenda van 2025!

Doe mee en maak kans op een shoptegoed t.w.v. €50

Grijp deze unieke kans en laat jouw creativiteit aan de wereld zien. Klik hier om je foto’s in te sturen en deel te nemen aan de Agendacontest.

Onder alle inzendingen verloten we ook maar liefst 5 keer een shoptegoed t.w.v. €50 bij een besteding van minimaal €250. Een mooie kans op iets extra’s, gewoon omdat we jouw passie en creativiteit waarderen!

Samen maken we de bloemenwereld nog mooier!