Chrysanten, Chrysanten geplozen, Chrysanten Santini en Chrysanten in tros voor de laagste prijs bij Bloomer.nl

De Chrysanten zijn misschien wel de populairste bloemen verkrijgbaar. De naam is afkomstig uit het oude Grieks. Het is namelijk een samenstelling van de woorden ‘Chrys’ en ‘anthemon’, wat vrij vertaald ‘De gouden bloem’ betekent.

Chrysanten weetjes…

De Chrysant het nationale symbool van Japan is? Het land heeft zelfs een ridderorde wat naar de bloem vernoemd is.
In België wordt de Chrysant veel gebruikt als rouwbloem. Bij onze Zuiderburen zijn de bloemen veel te vinden op begraafplaatsen en daardoor is de Chrysant voor veel Belgen een symbool van troost.

Chrysant voor de laagste prijs

Deze prachtige ‘gouden bloemen’ zijn enorm populair en daardoor enorm belangrijk voor de bloemist. Het is zaak voor elke bloemist om de mooiste en meest verse Chrysanten op voorraad te hebben. Om deze reden, en om onze eigen kwaliteit te waarborgen, hebben wij 7 zekerheden in het leven geroepen.
chrysanten groothandel

De eerste van onze 7 zekerheden staat in het teken van de laagste prijsgarantie. We garanderen namelijk als bloemengroothandel dat we altijd euro’s goedkoper zijn. Kom je ergens anders de Chrysant tegen en is hij ergens anders goedkoper? Meld het ons en wij passen direct de prijs aan. Als extra beloning krijg je ook nog eens het product gratis. Bekijk hier alle spelregels van de laagste prijsgarantie.

De tweede en de derde zekerheid staan in het teken van ons grote assortiment en de versheid van ál onze bloemen. Zo hebben we een enorm groot bloemenassortiment en alles van dat assortiment is vers.

Bij Bloomer staan jouw wensen centraal. Zo luisteren we graag naar jouw tips en/of aanbevelingen. Het is daarom ook niet vreemd dat we onze ‘Niet goed? Geld terug’- service in het leven hebben geroepen. Er gaat helaas ook bij ons wel eens wat fout. Desondanks streven we naar 100% tevredenheid en daarom geven we absoluut je geld terug wanneer je niet tevreden bent over een bestelling.

groothandel chrysanten

De Chrysant zonder minimale bestelgrootte of bestelbedrag

Bij veel bloemen groothandels moet je een minimale ordergrootte of een minimaal bestelbedrag afnemen, voordat je kunt bestellen. Wij vinden dat onzin. Je bestelt wat je nodig hebt. Niets meer. En dat wel altijd voor de laagste prijs!

Bloomer is jouw Chrysanten Groothandel

Bij Bloomer bestel je jouw Chrysanten voor de allerlaagste prijs!

Heb jij nog geen Bloomer account?
In 2016 is Bloomer enthousiast begonnen en sindsdien hebben we al vele malen ons bezorggebied vergroot. Dit blijven we natuurlijk doen.
Bekijk nu of we al bij jou in de regio bezorgen!

Maak een account aan
Bezorgen we al bij jou? Gefeliciteerd!
Maak snel een account aan, profiteer van de allerlaagste prijzen en ervaar het gemak!