10x liefdevolle bloemen voor Moederdag

Bij Moederdag horen bloemen! En een heleboel kusjes en knuffels. Daarom een ode aan alle moeders met deze 10 liefdevolle bloemen.

Lelie Oriental Roselily Isabella

Met haar grote, dubbele bloemen, knalroze kleur en pluizige bloemblaadjes is de Lelie Oriental Roselily Isabella een zeer fotogeniek typetje! De elegante Lelie heeft een lengte van wel 85 centimeter, is stuifmeelvrij en geeft een aangename lichtzoete geur. Kortom, een bijzondere bloem om aan mama cadeau te doen!

Ranonkel Aazur: Old Pink & Pink Striped

Wie is er nu geen liefhebber van de Ranonkel? Uit een compacte knop groeit een imposante bloem met een romantische look. Als dat geen directe aantrekkingskracht is! De betoverende bloeier is verkrijgbaar in een zeer groot kleurenpalet. Toch hebben wij voor Moederdag gekozen voor de Old Pink en Pink Striped van kwaliteitslabel Linea Natura.

Helleborus Penny’s Pink

Wanneer het buiten koud en grauw is, straalt de Helleborus! Ook als snijbloem wordt de decoratieve Helleborus steeds bekender dankzij haar veelzijdigheid en haar ultravrouwelijke uitstraling. Penny’s Pink is er eentje met een kleurverloop van roze naar dieppaars met een kroontje van gele meeldraden. Pure schoonheid als je het ons vraagt.

Anemoon Mistral White

Een groter contrast kun je niet hebben. De Anemoon Mistral White is zuiver wit van kleur met een zwart hart dat wemelt van de delicate helmknopjes. De springerige voorjaarsbloeier hebben wij uiteraard in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals cerise, blauw en rood.  Welke kies jij voor Moederdag?

Hyacint China Pink

De zachtroze kleur van de Hyacint China Pink is adembenemend. De hemelse zoete geur en haar stralende uiterlijk zijn moeilijk te weerstaan. De bloem staat symbool voor toewijding en schoonheid, dus perfect voor mams! We hebben de Hyacint niet alleen beschikbaar als snijbloem, maar ook als bollen. Kan mama er extra lang van genieten!

Franse Tulp Menthon

Niets gaat boven Hollandse Tulpen. Toch zijn Franse Tulpen echt uniek te noemen door haar lengte en een grote knop, die ontzettend sprekend is. Tulp Menthon kenmerkt zich door haar abrikoosachtige kleur met een overgang naar zachtroze. Zeer zwoel, een lust voor elke bloemenliefhebber. Zoals mams 😉

Germini Pomponi Tracy Diamond

Everybody loves diamonds! Waarom zou je die dan niet cadeau doen voor Moederdag? Alleen dan in een iets goedkopere vorm. Bloemvorm, om precies te zijn. De Germini Pomponi Tracy Diamond is er eentje die schittert door haar bolle en weelderige vorm, vele bloemlintjes en haar vrouwelijke kleuren. Shine bright like a diamond!

Matthiola Apricot

Ook deze bloem is ronduit charmant en heeft een zeer bijzondere kleur waar elke moeder verliefd op wordt. De Matthiola Apricot produceert, zoals de naam al aangeeft, abrikooskleurige bloemaren met een zachtgeel hartje. En bovendien ruiken ze heerlijk zoet!

Lathyrus Cerise

Maak mama hoteldebotel met deze tedere en sierlijke Lathyrus. De romantische uitstraling en de betoverende geur maken haar vooral geliefd op bruiloften. Lathyrus staat voor zachtaardigheid en juist daarom is de knalkleur cerise er eentje die er echt uit springt!

Bekijk ons totaalassortiment

We hopen dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan voor Moederdag! Wil je ons kleurrijke totaalassortiment aanschouwen? Neem dan snel een kijkje in onze Bloomer webshop. Mocht je niet vinden wat je zoekt, neem dan even contact met ons op en wij doen ons uiterste best om het voor je te regelen.

Wij wensen jou succes met alle voorbereidingen voor Moederdag!