Kitsch Kerst: feestelijke accessoires van Daan Kromhout

Tijdens Kerst grijpen we massaal naar alles wat glittert, glimt en glanst in welke vorm dan ook. Hallo kitsch! We halen alles uit de kast met feestelijke musthaves in de meest felle kleuren. De accessoires shop van Daan Kromhout is op dit moment een heuse snoepwinkel met een overvloed aan kitschy decoratie. Ben je er klaar voor? Want hier word je héél hebberig van…!

Twinkelende boompjes

Twinkle, twinkle little trees! Versier tafels en andere meubels met deze super schattige boompjes. Ga voor verschillende hoogtes en zet er een aantal als een groepje bij elkaar, dit zorgt voor een mooi geheel. De decoratieve ornamenten zijn te koop in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals van fonkelend glaswerk. Tevens beschikbaar in diverse kleurstellingen, zoals groen, roze, blauw, zwart en groen.

Sparkling Giftbox

Bij Kerst horen cadeautjes! En hoe leuk is het om deze voor de sier neer te zetten onder de kerstboom? Met de decoratie giftbox sets kan het allemaal. De cadeaudozen hebben een laag glitter waar je ‘u’ tegen zegt en zijn voorzien van een luxe strik. En om het nóg kitscheriger te maken is deze sparkling gift box ook voorzien van lichtjes. Love it!

Alleen één ding: hoe graag je ze ook zou willen uitpakken, deze zijn echt alleen maar als sier voor het oog 😉

Glitter dieren

Ohhh, wat zijn ze leuk! Geef Kerst een schattige twist met deco diertjes, gedoopt in totale glittergekte. Deze ultieme musthaves geven gegarandeerd gezelligheid aan een tafel vol met lekkers.

Geen fan van de serie met herten en elanden? Ze zijn er ook in de kleurrijke variant met eekhoorns. Het knaagdier houdt een handig schaaltje vast die je kan vullen met bijv. een gekleurde dennenappel of een waxinelichtje. Cute!

Theelichthouders en kandelaars

Voor warmte en knusheid mogen sfeervolle theelichthouders en gezellige kandelaars niet ontbreken tijdens de feestdagen. Geef het interieur een kleurrijke boost en ga over de top met hippe houders in knalkleuren die er helemaal uitspringen.

Zorgen voor de perfecte ambiance met dansende lichtjes? Daar horen kaarsen bij! Ook deze zijn verkrijgbaar in de leukste vormen en trendy kleurcombinaties.

Eén ding is zeker! Dit wordt een magisch kerstseizoen vol sprankeling, kleur en stijl!