Omdat jij alles waard bent!

Heb je ooit een logisch antwoord gekregen van een chatrobot? Wij ook niet! Wij vinden het juist fijn om jou als klant persoonlijk te woord te staan en te ondersteunen waar nodig. Daarom is onze klantenservice zo ingericht dat wij 6 dagen in de week bereikbaar zijn.

App ons

Mail ons

Bel ons

Chat met ons

Bedrijfsgegevens

BTW nummer: NL8558 068 37 B01
KvK nummer: 64733602

Bezoekadres

Terrein Royal FloraHolland
Middelbroekweg 43
Strijpgebouw Box S1-45 t/m S1-49
2675 KD Honselersdijk

Postadres

Bloomer Flowers B.V.
Mezenlaan 26
2231 PW Rijnsburg

Bloomer’s klantenservice helpt je graag bij…

…Vragen
Heb je dringend hulp nodig wat betreft je bloemen order of loop je ergens tegenaan in het betaalproces? Wil je meer weten over bepaalde bloemen of zou je graag een kopje koffie willen doen met één van onze Bloomer vertegenwoordigers in jouw winkel? Wij staan in de startblokken om al jouw vragen te beantwoorden!

…Opmerkingen
Klopt bepaalde informatie niet of kunnen wij volgens jou ergens in verbeteren? Wij staan op scherp en willen ons graag blijven ontwikkelen. Dus kom maar op met die opmerkingen!

…Advies
Ben je bezig met een bloemstuk en heb je vragen over kleuren of type bloemen die bij elkaar moeten matchen? Of wil je misschien raad over de verzorging? Onze klantenservice voorziet jou van het allerbeste bloemenadvies en brainstormt graag met je mee!

…Klachten
Foutloos werken, dat wil toch iedereen? Uiteraard kan het weleens voorkomen dat er iets misgaat. Alle werkzaamheden worden verricht door mensenhanden en daarbij komt dat bloemen en planten natuurproducten zijn. Heb je toch een klacht die je graag wil melden? Dan handelen wij ze met alle liefde af!