Bloomer schittert op vakbeurs Trendz

Yes, we did it! Op 28, 29 en 30 augustus 2022 stond Bloomer voor de eerste keer op vakbeurs Trendz. Wat was het inspirerend en bovenal gaaf! We nemen je graag mee door onze fantastisch kleurrijke stand, oftewel helemaal Bloomer. Kijk en lees je mee?

Bloomer biedt een totaalassortiment

Wat zijn ze leuk bedacht, hè? Door middel van deze grote tablets wilden we bezoekers kennis laten maken met ons totaalassortiment, bestaande uit bloemen, planten en accessoires. Waar je ook bent, bestel het eenvoudig in onze webshop. En we hebben een nieuwtje voor je, want binnenkort lanceren we diverse vernieuwingen in de Bloomer webshop die het jou nog makkelijker zullen maken. Hier komen we snel op terug.

Deco bord vol moois

Ons enorme ronde deco bord, gevuld met ons assortiment én goodies die we cadeau hebben gedaan aan klanten, trok veel bekijks. “Instagram-waardig”, was een veelgehoord compliment. Wist je dat dit idee gewoon afkomstig is van de letter ‘o’ uit ons Bloomer logo? Wedden dat je nu gaat kijken 😉

BloomerBox

Uiteraard kwam ons transportmiddel ook aan bod: de BloomerBox. Met veel zorg wordt deze dagelijks ingepakt met de mooiste bloemen en ‘s morgens met veel plezier door jou uitgepakt. Een praktische en efficiënte logistieke tool met veel duurzame aspecten. Wist je dat droogtransport de beste manier is om bloemen te vervoeren? Lees hier meer over alle voordelen van droogtransport.

Een hapje, drankje en een goed gesprek

Kletsen over Bloomer deden we vooral onder het genot van een homemade fruitwatertje en een heerlijke macaron van de patisserie. Aan de bar of aan één van de statafels, voorzien van geweldige bloemstukken, gemaakt door onze eigen Sari. Blijkbaar had ze deze zó goed gestyled dat enkele bezoekers twijfelden of het stuk wel echt was!

Goodiebag

Met regelmaat hebben we contact met onze klanten. Dat vinden we fijn! Op de beurs konden we elkaar eindelijk in levende lijve ontmoeten. Superleuk om het gezicht achter de stem te zien en gezellig om met elkaar te babbelen. Klanten met een personal ticket kregen meteen een Bloomer goodiebag mee met o.a. een herbruikbare beker voor drinken, yoghurt of een salade. Handig! Ook de bezoekers die oprecht blij werden van Bloomer gingen niet met lege handen naar huis. Fijn om iedereen zo enthousiast te zien!

Inspirerende beursdagen

Het waren 3 inspirerende dagen met vele nieuwe kennismakingen en een heleboel wederziens. Met een zeer geslaagd en positief gevoel kijken we erop terug. Wat hebben wij van elke minuut genoten! Hopelijk ben jij door het gehele Bloomerteam volop geïnformeerd en geïnspireerd, want uiteindelijk is het onze missie om het leven van elke bloemist leuker en makkelijker te maken! 

Wil jij niks van Bloomer missen? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook voor het leukste nieuws, de beste acties, bloementips en héle leuke aankondigingen 😉

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS