De wereld van Trosrozen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, welke bloem is de mooiste en populairste van het land? Of eigenlijk ter wereld? Dat is de roos! Zoals iedereen weet staat de bloem symbool voor liefde, romantiek en temptation, oeh la la! Bij trosrozen groeien er meerdere bloemen aan één steel, dus nóg meer liefde om te geven! Dé tip dus voor komende Valentijnsdag.

Actie!

Een collectief van toonaangevende en gepassioneerde trosrozentelers heeft onlangs een pracht van een inspiratieboek uitgebracht, waarin een zeer uitgebreide collectie trosrozen aan bod komt. Het boek is gemaakt met het doel om de wereld kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden van trosrozen. Een echte musthave voor elke bloemist! Daarom geven wij in samenwerking met trosrozenveredelaar Interplant Roses van 5 januari tot 14 januari 2022 bij elke Bloomer bestelling het boek World of Spray Roses weg. Yeahh!

Bestel trosrozen in onze webshop

Trosrozen

Waar er bij normale rozen vaak maar 1 roos aan een steel groeit, is de groeiwijze van trosrozen totaal anders. Trosrozen hebben een opgaande groei, waarbij er aan de hoofdsteel meerdere stelen groeien, vandaar de naam. Er is geen enkel ander type roos dat zoveel bloemen draagt dan de trosroos. Heel bijzonder dus! En dat is niet het enige voordeel, want de elegante trosrozen hebben mede een langdurige en rijke bloei en zijn in ontelbaar veel tinten verkrijgbaar, zoals wit, roze, abrikoos, geel en rood. De bloemen zijn jaarrond verkrijgbaar en worden bij telers altijd geselecteerd op belangrijke criteria voordat ze verkoopbaar zijn. Denk aan teeltwijze, kleur, knopvolume, kopverdeling, bloeiwijze en houdbaarheid.

Trouwseizoen en kleuren betekenis

Geen enkele bloem is zo geschikt voor een bruiloft als de romantische roos. De geliefde bloemen zijn een musthave om te gebruiken in het trouwboeket en in andere decoraties, zoals een bloemstuk als centerpiece op tafel. Omdat ze in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is er gemakkelijk een thema van te maken met een bepaalde betekenis.

  • Rood = liefde, trouw, schoonheid en respect
  • Roze = elegantie, geluk, bewondering, vreugde en dankbaarheid
  • Wit = een nieuw begin, echte liefde, puurheid en waardigheid
  • Geel = vreugde, verbondenheid en warmte
  • Oranje = passie, verlangen, waardering en sympathie.

Hoe meer bloemen, hoe beter, want… Men trouwt maar 1x. Als het goed is dan 😉

Extra informatie World of Spray Roses

Veredelaars en kwekers zijn de drijvende kracht achter de schoonheid van het trosrozen assortiment. Met veel passie en aandacht voor kwaliteit en diversiteit creëren zij elke dag de mooiste bloemen. Wereldwijd zijn ze de samenwerking aangegaan voor de totstandkoming van het boek World of Spray Roses. In de uitgave van ruim honderd pagina’s komen de trends en andere toepassingen op het gebied van trosrozen aanbod, alsmede de uitgebreide collectie. Het boek biedt volop inspiratie en nieuwe mogelijkheden voor het maken van fantastische boeketten en arrangementen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Something is wrong.
Instagram token error.
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS