Trots op onze Bloomisten!

Onze twee Vlaamse floristen, vol in de publiciteit!

Amai, wij zijn zo trots op ze!

België is voor Bloomer naast Nederland een belangrijke markt. Inmiddels hebben we er vele fans, en genieten wij van al het moois dat in België wordt gemaakt, met onze knappe bloemen. Dat blijft niet onopgemerkt, de talenten Lise Duchateau van Sunkissed Flowers en Céline Van den Berghe van Fleur de Coeur pakken hun moment!

Lise pakt de Flair als medium om haar verhaal en passie over te brengen. De Flair tip haar zelf als ‘Must Follow’! Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Klik hier voor de link naar het artikel op Flair.be!

Bloomer online bloemengroothandel

© THOMAS LEGRÈVE VOOR FLAIR

Céline Van de Berghe – Fleur de Coeur

Waar Lise de digitale podium pakt, doet Céline dat op papier. In het magazine Meetjesland (de Promeet) staat zij met een mooie pagina waarin ze vertelt over wat haar werk zo enorm leuk maakt! Die verhalen daar zijn we gek op. Alles en iedereen die enthousiast wordt van bloemen, dat verhaal willen we dolgraag vertellen!

Klik hier voor de pagina van Céline uit Meetjesland.

Fleur de Coeur

© STEVEN DAPPER @ DE PROMEET

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!