Linea Natura:

hét keurmerk voor onderscheidende bloemen

Ben jij al bekend met het kwaliteitslabel Linea Natura? Linea Natura is hét keurmerk voor uiterst exclusieve, ongekend verse en onderscheidende bloemen. Je kiest met Linea Natura voor eersteklas bloemen. Onderscheidend in grootte, lengte, zwaarte, kwaliteit en uniekheid. Vol bewondering! Bloemen die het Linea Natura label dragen zijn met de grootst mogelijke zorg veredeld en gekweekt.

Linea Natura biedt een constante en hoogwaardige collectie van uitmuntende en zeer aparte bloemsoorten, anders dan de standaard. En juist dat maakt het merk zo uniek!

Maak kennis met de collecties van Linea Natura

Linea Natura biedt verscheidene bonte collecties met oogverblindende bloemen van ongekende klasse!

  • Linea Natura Flowers: exclusieve bloemen
  • Linea Natura Organic: biologische bloemen
  • Linea Natura Green: snijgroen
  • Linea Natura Dried: droogbloemen
  • Nieuw…

Nieuw? Ja, Linea Natura breidt uit met een splinternieuwe categorie die Bloomer meteen aan het assortiment toevoegt. Dankzij deze collectie bieden wij vanaf heden een totaalassortiment aan onder 1 dak! Zo heb jij als bloemist één centraal inkoop- en aanspreekpunt, bespaart jou dat nóg meer tijd en hoef je niet meer in de weer met verschillende leveranciers.

Op zaterdag 2 juli is de grote onthulling! To be continued…

www.lineanatura.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS