Moederdag:
onze top 5 bloemen

De periode vóór Moederdag is de drukste van het jaar. Wij hebben daarom een top 5 aan bloemen samengesteld, onmisbaar in een Moederdagboeket. En ja, in onze Bloomer webshop scoor je deze bloemen de hele week in de actie. Ready? Go:

Paeonia Coral Sunset

Indruk maken? Met de fraaie Paeonia Coral Sunset zit je altijd goed! De knoppen komen uit in een prachtige zalmtint en kleuren hierna door naar gele/crèmeachtige bloemen. Deze kleuren doen denken aan een zonsondergang, vandaar de toepasselijke naam. De Pioenroos heeft een stevige, dikke steel met grote bloemen die maar liefst 20 cm groot kunnen worden. Wauw! Als je denkt dat de bloemen een heerlijke geur afgeven, dan heb je het mis. De bloemen zijn namelijk geurloos. Desalniettemin zijn het schitterende blikvangers!

Lilium La Honesty

Deze bloem heeft een typisch Nederlands tintje. De Lilium La Honesty staat namelijk bekend om haar feloranje kleur. De grote knoppen zitten hoog in de top van een donkere tak. De bloem van deze Lelie kan tot 20 cm in doorsnee worden en daarom komt deze beauty goed tot haar recht in een boeket. Een Lelie staat vooral bekend als symbool voor vrouwelijkheid en zuiverheid.

Bouvardia Royal Pink Charm

De Bouvardia staat symbool voor enthousiasme. Niet voor niets zie je de bloem vaak terug in feestelijke boeketten. Daarbij vinden wij de Royal Pink Charm vanwege haar heldere roze kleur een topper voor Moederdag. De bloemetjes zijn net kleine diamantjes vanwege de hoekige vorm. Wist je dat de Bouvardia een korte dag plant wordt genoemd? Dit komt omdat de bloem zich in minder dan 12 uur kan ontwikkelen. Zo kan de bloem je elke verrassen door een nieuw uiterlijk!

Chrysant Santini Country

In elk boeket hoort natuurlijk groen en wat past er dan beter bij dan de Santini Country? De intens groene bloemetjes zitten vertakt op de steel zitten en zijn ontzettend compact. Daarnaast staat deze Chrysant bekend om z’n stevige knop, rijke volume, sterke steel en ontzettend lange houdbaarheid. Speels en vrolijk, oftewel niet te missen als rijkelijke aanvulling in een bijzonder boeket.

Palm Spear Red

Voeg ook eens een droogbloem toe aan een vers boeket bloemen, zoals de Palm Spear Red. Dit gedroogde palmblad in de vorm van een waaier zorgt voor een tropisch boho sfeertje. De Palm Spears zijn ook echte eyecatchers als je er een aantal in verschillende hoogtes in een mooie vaas zet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS