Actie van de MVO Strelitzia’s

Hoe ver moet deze tropische paradijsvogel wel niet vliegen?

MVO Strelizia is een familiebedrijf, opgericht door Martin van Os. Inmiddels heeft Marco van Os de leiding over deze kwekerij en heeft het gevormd tot een modern en duurzaam bedrijf. Dit doet hij onder andere door het gebruik van OCAP C02. Dit is CO2 dat op wordt gevangen bij industriële bronnen. Daardoor hoeven ze geen aardgas te gebruiken wat beter voor het milieu is! Daarnaast maakt Marco alleen maar gebruik van Biologische gewasbeschermingsmiddelen om de plagen in de kas te bestrijden. De strelitziaplanten worden in teeltpotten van 100% gerecycled materiaal gemaakt. Deze potten worden deels gemaakt door mensen met een beperking. Over maatschappelijk verantwoord ondernemen gesproken!! Dit is pas het begin van een hele lijst aan handelingen die MVO Strelitzia verricht om zo biologisch mogelijk te zijn. Goed nieuws, ze zijn er bijna!

Actie actie actie!

De Strelitzia’s staan deze week in de spotlight bij Bloomer. Je ontvangt tot wel 30% korting over een doos met 16 Strelitzia’s. Daarnaast maak je kans op een volledige doos gratis! Stuur je mooiste sfeerfoto in met de Strelitzia als hoofdbloem. Degene met de mooiste foto ontvangt een gratis doos van deze knapperds bij de eerstvolgende levering. Stuur voor 13-11-2020 je foto’s naar [email protected] en maak kans!

https://www.mvo-strelitzia.nl/

Shop ze hier!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!