Moederdag

Op zondag 8 mei is het weer Moederdag, ben jij al bezig met alle voorbereidingen? Je winkel liefdevol aankleden, het mixen en matchen van de mooiste bloemen en bijpassende accessoires erbij uitzoeken om schitterende boeketten in elkaar te draaien. Alles voor al die powervrouwen: de mama’s! Wat ons betreft mogen mama’s ELKE DAG in het zonnetje worden gezet, maar met Moederdag mogen ze zeker niet vergeten worden. En de perfecte manier om dat te doen is, hoe cliché ook, door sowieso een mooie bos bloemen te geven. Of beter gezegd; de lievelingsbloemen van mams. Een grote en welgemeende glimlach gegarandeerd!

Bloomers How-To video: Bloemen Cupcake

Who run the world? MOMS!

Moeders, wat doen ze toch veel! Ze hebben 10 banen tegelijk, maar wat een moeder een échte moeder maakt is haar eindeloze geduld, de liefhebbende zorg en het geven van onvoorwaardelijke liefde. Tot de maan en terug. En nog een keer. Ook al verdient ze de wereld, ze vindt een bescheiden cadeautje en de 4 woorden ‘ik hou van jou’ al het allergrootste gebaar. Op zondag 8 mei worden de rollen voor één keertje omgedraaid. Het is de grote taak aan de papa’s en kids om de verantwoordelijkheid te krijgen en mama te laten weten hoe bijzonder ze is. Tja, en dat doe je natuurlijk met een heel persoonlijk boeket, een heerlijk ontbijtje en héél veel kusjes.

Een bloemetje á la Mama

Elke moeder kan een mooie bos bloemen wel waarderen. En dan hebben we het niet over het ‘standaard’ boeket. Zorg er als bloemist voor dat je altijd vraagt naar de lievelingsbloemen van mama, want die heeft ze vast en zeker. Mochten papa en kids het echt niet weten? Dan zit je met deze bloemen altijd goed:

Anjers
De Anjer staat met al haar kleurenpracht symbool voor ‘onvoorwaardelijke moederliefde’. Do we need to say more?

Rozen
Rozen staan universeel symbool voor liefde en zijn uiteraard verbluffend mooi. Ze zijn vrouwelijk, elegant en zijn gewoonweg letterlijk een schot in de roos!

Alstroemeria
De Alstroemeria is een bloem die altijd verrast. Wanneer dit bloemetje in de winkel gekocht wordt, zit de schoonheid nog redelijk verstopt tot het moment dat de bloemknop tot bloei komt. Wauw! De Alstroemeria Charmelia Pink is een aanradertje van ons!

Liefdevolle accessoires
Zijn de bloemen met zorg uitgezocht? Accessoires maken het boeket compleet. Te denken valt aan:

  • Boekethouders: uiteraard in de vorm van een hart. Hoe kan het ook anders!
  • Stekers/hangers: wat dacht je van een met pailletten bezaaid hartje of eentje met snoezige pompons. Schattig!
  • Hoezen/folie/tassen: een omhulsel met een liefdevolle print voor die ene roos of dat groot, groter, grootst boeket.
  • Ballonnen: met ‘zoetsappige’ teksten als: Best Mum en I Love You Mama.
  • Linten en knijpers: in diverse kleuren voor een speels effect.
  • Kaartjes: een boeket met een boodschap als finishing touch. Alleen nog de taak aan dochter of zoon om er iets liefs op te schrijven. Hulde aan mama!

Shop de leukste Moederdag accessoires in onze Bloomershop. Klik op Accessoires, gevolgd door 4 Attention.

Niks ‘aan taaaafel’, regel een ontbijtje op bed

Zijn de bloemen gekocht en knutselwerkjes gemaakt? Dan is het tijd om boodschappen in te slaan voor het ontbijtje op bed. Regel het volgende en dan komt het vast en zeker goed: fruit, yoghurt, croissantjes, American pancakes, wafels, luxe beleg, een lekker eitje, een sappie en een theetje. Bestrooi en versier met poedersuiker, bloemetjes en a little bit of love!

Ontbijt, bloemen… Ready? Kusjesaanval!

Welk kind vindt het niet leuk om papa in het diepste geheim te helpen met de grote verrassing voor mama? Ietsje vroeger dan normaal opstaan, naar beneden sluipen en alles gereedmaken. Broodjes in de oven, eitje koken en een lekker kopje thee zetten. Die ontplofte keuken wordt later wel opgeruimd…

Dan volgt het moment suprême…. Met een dienblad vol wankelende bordjes en een champagneglas verse jus d’orange, die uiteraard te vol zit, lopen papa en kids vol spanning naar boven. SURPRISEEE!!! Mama reageert met haar grootste glimlach op de verrassing, kijkt met betraande oogjes vol trotsheid naar de ‘allerliefsten’ en wordt daarna overladen met een heleboel knuffels en… een kusjesaanval! En laten we zeggen: daar kunnen er nooit teveel van zijn 😊

Wij wensen jou heel veel succes met alle voorbereidingen! En voor alle mama-bloemisten: hele fijne en gezellige Moederdag!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS