Deze week in de spotlight, protea barbigera!

Shop ze hier!

Protea’s zijn tegenwoordig razend populair!

De roze en witte kleuren zijn perfect voor de stoere bruid of de stylish interieurdesigner. De protea komt oorspronkelijk uit Afrika en is voor 90% in Zuid-Afrika te vinden. Het is dan ook de Nationale bloem van Zuid-Afrika. Omdat de sapppen van de Protea naar suiker smaken, wordt deze bloem ook wel Suikerbossie genoemd. De latijnse naam, Protea, is afgeleid van de griekse god Proteus, omdat hij van gedaante kon veranderen. In eerste instantie begint de bloem met een gesloten knop, maar zodra hij bloeit, is het een enorme bloem! Dit maakt de bloem heel divers. Door de grootte van de kop maakt hij solo in een vaas zeker indruk, maar in een boeket kan is het ook een echte eyecatcher! Je kunt de Protea ook drogen op de vaas zodra hij klaar is met bloeien. Geef hem dan een tweede leven in een prachtig droogboeket!

Bloomer krijgt de protea’s direct vanuit Zuid-Afrika. Wij kunnen deze bloem dan ook standaard voor de scherpste prijs aanbieden!

Je kunt de Protea vinden onder onze speciale Linea Natura lijn. Binnen onze Linea Natura lijn bieden wij producten aan die ongekend vers zijn en zijn geselecteerd op de allerhoogste kwaliteit. Uitsluitend producten van geselecteerde kwekers mogen het Linea Natura-label dragen. Zo weet je altijd dat je goed zit!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!