Rozenbottel Autumn van Rosefruits

Kleine rode bottels, zware stevige takken en een hoge bezetting. Wat verwacht je nog meer van een rozenbottel?

Prachtige volle takken met een mooie kleur die perfect in een herfstboeket passen. Zoals je ziet zijn het kleine rozenbottels, erg leuk als een detail voor in het boeket, stukje of zelfs als center piece! Een hoge bezetting houdt in dat er veel rozenbottels aan een tak zitten, volle takken dus!

Rosefruits is een samenwerking van al meer dan 10 jaar tussen twee kwekerijen in Servië en Stokman Rozen. Op beide kwekerijen is rozenbottel het enige product. Er zijn maar zeer weinig kwekers in de wereld die alleen maar rozenbottels telen en dus volledig op dit product gespecialiseerd zijn. We leveren het grootste assortiment en ook het grootste aanbod ter wereld waaronder een heel aantal exclusieve producten.

Actie!

Niet één, maar twee acties wat betreft de Autumn Rosefruits.

  • Heb jij een gaaf idee met deze leuke rozenbottels? Tag ons dan op Instagram. Degenen die het mooiste stukje maakt met daarin de Autumn Rosefruits, ontvangt van Bloomer een cadeaubon t.w.v. €50,-!!
  • Als je bij ons 40 tak van lengte 4,5 (45 centimeter) besteld maak je ook kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-!

De actie geldt van 31-10 t/m 08-11 22:00 uur

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!