Hallo Bloomer, en nu?

Hieronder geven we je stap voor stap inzicht in ons concept. Kom je er niet uit? Bel, mail of app ons en samen komen we er altijd uit! Het lezen van onderstaande tekst is misschien het minst leuke deel van het bestellen, maar we leggen je graag goed en helder uit hoe ons concept werkt:

Inloggen

Je logt in op onze webshop boven het menu: Inloggen

Onze besteldagen

Maandag, woensdag en vrijdag
Bij Bloomer bestel je op maandag, woensdag en vrijdag. Zoals altijd zijn de leveringen de daarop volgende ochtend in je winkel.

In elk van de vier shops kun je naar hartenlust zoeken naar jouw ideale producten! Onze bloemen komen zo veel als mogelijk, direct van de kwekers. Onze planten allemaal! Gebruik de assortimentslijst om per productgroep te zoeken, of begin met typen in de zoekbalk. Ook hebben we nog meer shops staan, daar staan de shoptijden en leverdagen vermeld op de tegel zelf.

Prijsbeleid

Geen all-in prijzen meer. Iedereen gaat vanaf 17 februari de groothandelsprijzen betalen. Dat betekent dat je direct vanaf je eerste bos voor de aller beste prijs van Bloomer koopt. Hoe meer je koopt, hoe voordeliger het wordt. Bij bos 1 begin je op 18% en dat loopt terug naar 10% in het goedkoopste tarief. Serieus. We gaan het doen!

Dat houdt in dat we met deze scherpe prijzen, de kosten voor het transport onderop je factuur berekenen. Elke volle doos, berekenen we voor €1,75. Uiteraard zijn onze inpakkers getraind om dozen die niet vol genoeg zitten, niet te berekenen.

De stopkosten vervallen bij bestellingen boven de €395,-. Voor bestellingen tot €150,00 wordt dit €15,00 en bij bestellingen tot €250,00 rekenen we €10,00 en tot €395,00 is dit €5,00. Gratis transport bestaat niet, op deze manier is het transparant en voor iedereen gelijk!

  • Als je besluit een product te kopen, klik je op het plusje. LET OP, het is goed te weten dat je jouw bestelling binnen 10 minuten kunt wijzigen. Daarna is het een definitieve aankoop en zal je deze bestelling daadwerkelijk geleverd krijgen. Dit doen we om te zorgen dat de bloemen en planten die je koopt, daadwerkelijk vers zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen annuleren, neem dan spoedig contact op met de klantenservice.

Betaling

Bij Bloomer maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Jij kiest dus zelf hoe je wilt betalen. Wij geven je de opties om via Payt direct online te betalen, of om een automatische incasso te verzorgen. Aan jou de keuze!

Levering

Je vertrouwde contactpersoon levert de bestellingen uit. Ze zorgen ervoor dat de bestelling netjes tot in de winkel wordt geleverd. Ze nemen lege dozen mee terug. Om onze chauffeurs een handje te helpen, zouden we het waarderen als je de lege dozen voor ons invouwt, zo helpen we elkaar!

Ontevreden?

Dat accepteren we niet bij Bloomer. We doen er elke dag onze keiharde best voor, om jou als klant tevreden te krijgen én te houden! Mocht er iets niet goed zijn gegaan met je bestelling, de kwaliteit te wensen overlaten, of is iets anders waar je niet blij van wordt? Laat het ons direct weten, ons team zit klaar voor jou! We beloven je binnen no time weer super vrolijk te maken.

Neem contact op