Hoi, wij zijn Bloomer!

Aangenaam! Als online bloemengroothandel hebben wij het doel om het leven van elke bloemist/bloemstylist leuker en makkelijker te maken. Hoe we dit doen? Bloomer biedt een uitgebreid en duurzaam assortiment met de hoogste kwaliteit aan verse bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Het totaalpakket dus! Dit leveren wij bij jou in de bloemenwinkel, zodat jij ‘s morgens na je kopje koffie meteen aan de slag kan om klanten blij te maken met jouw creativiteit. Alles om de mooiste bloemcreaties te maken. Onze boodschap? Inspireer, groei en bloei!

Hieronder geven we je stap voor stap inzicht in ons concept. Kom je er niet uit? Bel, mail of app ons en samen komen we er altijd uit!

Inloggen

Je logt in op onze Bloomer webshop boven het menu: Inloggen

Onze besteldagen

Maandag, woensdag en vrijdag
Bij Bloomer bestel je op maandag, woensdag en vrijdag. De leveringen vinden die avond/nacht plaats, zodat jij ‘s morgens in je bloemenwinkel hartelijk wordt verwelkomd met de allermooiste Bloomer bloemen. Uitpakken maar!

In elk van de online shops kun je naar hartenlust zoeken naar producten om jouw winkel mee te vullen. Onze bloemen komen zo veel als mogelijk direct van de kweker en onze planten zelfs allemaal! Zo haal jij altijd de meest verse en mooiste producten in huis. Gebruik de assortimentslijst om per productgroep te zoeken of begin met typen in de zoekbalk. De shoptijden en leverdagen staan vermeld op bovenstaande tegels.

Bloomer’s prijs is open, eerlijk en transparant

Vanaf de eerste bos bloemen die je koopt betaal je als klant eigenlijk al de beste prijs bij Bloomer. En de allerbeste kwaliteit! Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe voordeliger het voor jou wordt. En dat werkt precies zo:

Prijsbeleid

Bijdrage leveringskosten: omdat er geen minimaal bestedingsbedrag is kun je bij Bloomer terecht voor de allerkleinste orders. Om dit bij jou af te kunnen leveren vragen we wel een bijdrage voor de levering. Bestel je voor méér dan €395,- dan vervalt de bijdrage aan leveringskosten.

Commissie: hieronder vallen alle logistieke taken, zoals orderpicking en inpakken. Hoe hoger het aankoopbedrag, des te lager het commissiepercentage wordt.

Transportkosten per BloomerBox: elke gevulde BloomerBox die is afgeleverd kost €1,75. Ter vergelijking: een pakket van 2 kg versturen binnen Nederland kost €6,75 en naar België zelfs €9,30.

Bovenstaande kosten worden op je factuur berekend.

Prijsvoorbeeld 1:

Bloomer producten € 190,00
Bijdrage leveringskosten € 10,00
Commissie € 28,50 (15%)
Transportkosten per BloomerBox € 3,50 (2 stuks)
TOTAAL € 232,00

Prijsvoorbeeld 2:

Bloomer producten € 400,00
Bijdrage leveringskosten Vervallen
Commissie € 44,00 (11%)
Transportkosten per BloomerBox € 8,75 (5 stuks)
TOTAAL € 452,75

Betaling

Bij Bloomer maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Jij kiest dus zelf hoe je wilt betalen. Wij geven je de opties om via Payt direct online te betalen, of om een automatische incasso te verzorgen. Aan jou de keuze!

Levering

Je vertrouwde contactpersoon levert de bestellingen uit. Ze zorgen ervoor dat de bestelling netjes tot in de winkel wordt geleverd. Lege BloomerBoxen worden dan meteen retour genomen. Om onze chauffeurs een handje te helpen, zouden we het waarderen als je de BloomerBoxen instapelt.

Ontevreden?

Dat accepteren we niet bij Bloomer. We doen er elke dag onze keiharde best voor om jou als klant tevreden te krijgen én te houden! Mocht er iets niet goed zijn gegaan met je bestelling, de kwaliteit te wensen overlaat of is er iets anders waar je niet blij van wordt? Laat het ons direct weten, want ons Bloomer team zit voor je klaar! We beloven je binnen no time weer super vrolijk te maken.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Ben je een bloemist of stylist, vraag hem dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons, we maken kort telefonisch kennis en leggen ons concept even uit en versturen daarna de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen

APP ONS

MAIL ONS

BEL ONS

CHAT MET ONS