Hi, wij zijn Bloomer!

Aangenaam! Als online bloemengroothandel hebben wij het doel om het leven van elke bloemist/bloemstylist leuker en makkelijker te maken. Hoe we dit doen? Bloomer biedt een uitgebreid en duurzaam assortiment met de hoogste kwaliteit aan verse bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Een online bloemengroothandel met een totaalpakket dus! Dit leveren wij drie keer in de week bij jou in de bloemenwinkel, zodat jij ‘s morgens meteen aan de slag kan om klanten blij te maken met jouw creativiteit. Alles om de mooiste bloemcreaties te maken. Onze boodschap?
Inspireer, groei en bloei!

Waarom kiezen voor Bloomer als online bloemengroothandel? Nou, daarom!bloemengroothandel Bloomer
Jij en wij delen een gezamenlijke passie: bloemen. We ondersteunen de bloemist hier volledig in én doen net dat stapje extra waar onze klanten nóg blijer van worden.  Hoe doen wij dat als online bloemengroothandel? We leggen het je uit:

Totaal ontzorgen van de klant

 • Totaalpakket van bloemen, planten, potjes en bloemisterij-artikelen
  Je kan bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor jouw bloemenwinkel. Dat betekent dat je alles onder 1 dak hebt. Geen gedoe meer met verschillende bloemenleveranciers.
 • Beste kwaliteit
  De inkopers lopen iedere dag langs het aanbod van de klok om voor jou de beste kwaliteit bloemen te selecteren. Wij zijn gevestigd in het centrum van de sierteelt, waardoor wij korte lijnen met de kwekers hebben. Verser kan je het niet krijgen!
 • Hoog servicelevel
  ’s Morgens vroeg staan de bloemen voor jou in de winkel klaar. Heerlijk! Je kan gelijk beginnen met jouw passie; het maken van bloemcreaties.
  Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Beantwoorden jouw vragen en geven je bloemenadvies met liefde. En dat heel persoonlijk!
 • Kennis en ervaring
  Wij delen de passie voor bloemen, daardoor kunnen we ons inleven in jouw situatie. Wel zo fijn!
 • Tijdswinst en gemak
  Overal waar je bent is het mogelijk om jouw bloemenwinkel aan te vullen. Én ’s morgens staat het gewoon voor je klaar in de winkel. Dat is nog eens tijdswinst en gemak!

Check of wij bij jou leveren

Ben jij bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes! Doe dan de postcodecheck om te zien of wij bij jou de bloemetjes buiten ehh… binnen zetten!

Doe de postcode check