Bloemengroothandel

Bloomer is in 2016 als gestart online bloemengroothandel. Onze visie is om de bloemenmarkt drastisch te veranderen.
Als bloemengroothandel willen we ons los maken van de bestaande en traditionele werkwijze.

De huidige bloemengroothandels werken namelijk allemaal hetzelfde. Elk bedrijf heeft dure accountmanagers in dienst. Er zijn prijsafspraken met jouw concurrenten waardoor jij nooit de beste deal krijgt. Wij vinden dit onzin en om die reden is Bloomer jouw online bloemengroothandel!

‘Bloemen zijn mijn passie. Mijn vader had al een bloemenwinkel in Utrecht en ik heb die over mogen nemen. Vroeger had ik geen idee hoe ik op goedkope wijze mijn bloemen in moest kopen. Toen mijn vader ermee stopte moest ik kijken welke bloemengroothandel bij mij paste. Na er veel te hebben geprobeerd kwam ik terecht bij Bloomer. Sindsdien zijn zij mijn bloemenleverancier. Goedkoop, no-nonsense én top kwaliteit. Ik kan Bloomer zeker aanraden.’

bloemengroothandel bezorging

Bloemengroothandel Bloomer kiest voor transparantie. We tonen dagelijks iedereen dezelfde prijs. Om dit te bewijzen nodigen we je uit om te kijken in de webshop.

Bloemengroothandel

Bloomer is een club van hard werkende mensen, die dagelijks hun uiterste best doen om de meest verse bloemen van de kweker naar de bloemist te krijgen. Dag in dag uit werken wij keihard om jou 100% tevreden te stellen. Zo kun je altijd vinden wat je zoekt met snelle en doelgerichte service en altijd voor de allerlaagste prijs. Grootspraak? Nee, dit bewijzen wij in onze 7 zekerheden!

Bloemengroothandel met 7 zekerheden!?

Deze 7 zekerheden zijn er voor jou als bloemist. Neem een kijkje in onze 7 zekerheden.

Bloemengroothandel
Euro’s goedkoper
Bloomer heeft gegarandeerd de laagste prijs! Dagelijks controleren wij alle prijzen uit de markt en passen wij waar nodig onze prijzen aan. Is ons een product ontschoten en is het ergens anders toch goedkoper? Meld het ons! We passen niet alleen de prijs aan, maar je krijgt ook nog eens het desbetreffende product gratis! Bekijk hier de spelregels van de laagste prijsgarantie.

goedkoopste bloemengroothandel
Voor al jouw bloemen!
Wat is een bloemengroothandel zonder een perfect assortiment? Onze preffered supplieres leveren dagelijks de bloemen uit alle uithoeken van de wereld aan. Zoals je van de ‘goedkoopste bloemengroothandel van 2017’ gewend bent zijn al onze producten 100% beschermd. Kwaliteit staat namelijk voorop. De grootste vijand van bloemen is vocht. Om deze reden verpakken én bezorgen wij de bloemen altijd 100% droog. Ondanks ons enorme bloemenassortiment, kan het zijn dat wij een product missen in ons assortiment. In dit geval overleggen we direct met jou of we een mooi alternatief hebben. Hoe dan ook, we zorgen dat je tevreden bent.

bloemengroothandel 1
Vers is ook écht vers!
Onze kwaliteitscontroleurs hebben maar een taak: ‘’Selecteer de allerbeste bloemen van de allerbeste kwekers wereldwijd’’.
Door samen te werken met vaste preffered suppliers kunnen wij elke dag verse, top kwaliteit bloemen aanbieden.

goedkoopste bloemen
Niet tevreden? Geld terug!
We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht het zover komen, kun je bij ons gewoon je geld terug krijgen als je niet tevreden bent over je bestelling. Twijfel ook niet om ons te contacten als er ook maar iets mis lijkt te zijn. Wij willen namelijk alleen het beste voor onze klant.

bloemengroothandel laagste prijs
Jouw wensen staan centraal.
Wij doen ons uiterste best om de goedkoopste bloemengroothandel te zijn maar er kan natuurlijk altijd iets beter! Heb jij ideeën over hoe wij onze service kunnen verbeteren dan horen we dit natuurlijk graag! Je kunt ons mailen via [email protected] of ons toevoegen op WhatsApp 06 – 12 61 14 55

groothandel laagste prijs bloemen

Geen minimale inkoopeenheden.
Geen minimale inkoopeenheden. Je bestelt per bos en je betaalt nog steeds dezelfde lage prijs. Waar vind je dat?

online bloemengroothandel
Geen minimaal bestelbedrag, geen minimale grootte
Veel bloemengroothandels werken met minimale groottes. Dit om de afleverkosten te dekken. Wij vinden dit onzin. Simpelweg omdat jij als bloemist soms niet meer nodig hebt dan dat ene bosje rozen. Je shopt bij ons daarom niets meer dan je nodig hebt. Om deze reden kan elke bloemist bij ons terecht, van groot tot klein.

‘Bloomer is de goedkoopste bloemengroothandel in Nederland en daarom voor mij nummer 1!’

Twijfel je nog steeds aan dé bloemengroothandel van 2017? We geven je nog wat extra’s!
Via onze nieuwsbrief ben je voortdurend op de hoogte van de beste en goedkoopste acties in de bloemenwereld. We houden je op de hoogte zodat je jouw verse bloemen altijd voor de laagste prijs in huis hebt.

Overtuigd van de diensten van Bloomer? Kijk dan snel of we al bij jou bezorgen via onze handige postcodechecker!

bezorggebied

Doe de postcodecheck hier!

Maak snel een account aan

Bezorgen we al bij jou? Maak dan snel een account aan!

Ben je op zoek naar een andere pagina? Bekijk hier de Eustoma, Lisanthius en Hollandse Rozen pagina’s.

”Ik was op zoek naar een bloemengroothandel. Een eerlijke en goedkope partij die me ook nog een service kon bieden. Na vele te hebben geprobeerd en overal mijn assortiment te hebben samen gesteld, ben ik bij Bloomer uitgekomen. Via via hoorde ik van ze. Eerst was ik wat sceptisch. Weer een bloemengroothandel die zei dat ze de goedkoopste waren, weer één die zei dat ze de beste service boden. Toen las ik hun 7 zekerheden. Ik besloot de diensten eenmaal uit te proberen, omdat ze aangaven dat ik m’n geld terug kreeg wanneer ik niet tevreden zou zijn. Die eerste bestelling is nu 6 maanden geleden. 6 maanden later ben ik nog steeds klant bij deze bloemengroothandel!”

Let op: Update
In 2016 is Bloomer begonnen. Destijds met een klein bezorggebied. Sinds de beginperiode hebben we ons bezorggebied al meerdere malen uitgebreid en is de kans dus steeds groter dat we al bij jou bezorgen. We hebben om dit te checken een speciale postcodechecker. Bekijk hier of we al bij jou bezorgen!
Update 2: 26-4-2017 – het bezorggebied van Bloomer wordt met de maand groter, sluit je daarom snel aan bij Bloomer!

Update nummer 2: Sinds 2018 is Bloomer ook de goedkoopste plantengroothandel,