Dé online bloemengroothandel

Word klant bij Bloomer!

Hi, wij zijn Bloomer!

Aangenaam! Als online bloemengroothandel hebben wij het doel om het leven van elke bloemist/bloemstylist leuker en makkelijker te maken. Hoe we dit doen? Bloomer biedt een uitgebreid en duurzaam assortiment met de hoogste kwaliteit aan verse bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Een online bloemengroothandel met een totaalpakket dus! Dit leveren wij drie keer in de week bij jou in de bloemenwinkel, zodat jij ‘s morgens meteen aan de slag kan om klanten blij te maken met jouw creativiteit. Alles om de mooiste bloemcreaties te maken. Onze boodschap?
Inspireer, groei en bloei!

Waarom kiezen voor Bloomer als online bloemengroothandel? Nou, daarom!
Jij en wij delen een gezamenlijke passie: bloemen. We ondersteunen de bloemist hier volledig in én doen net dat stapje extra waar onze klanten nóg blijer van worden. Hoe doen wij dat als online bloemengroothandel? We leggen het je uit:

Totaal ontzorgen van de klant

 • Totaalpakket van bloemen, planten, potjes en bloemisterij-artikelen
  Je kan bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor jouw bloemenwinkel. Dat betekent dat je alles onder 1 dak hebt. Geen gedoe meer met verschillende bloemenleveranciers.
 • Beste kwaliteit
  De inkopers lopen iedere dag langs het aanbod van de klok om voor jou de beste kwaliteit bloemen te selecteren. Wij zijn gevestigd in het centrum van de sierteelt, waardoor wij korte lijnen met de kwekers hebben. Verser kan je het niet krijgen!
 • Hoog servicelevel
  ’s Morgens vroeg staan de bloemen voor jou in de winkel klaar. Heerlijk! Je kan gelijk beginnen met jouw passie; het maken van bloemcreaties.
  Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Beantwoorden jouw vragen en geven je bloemenadvies met liefde. En dat heel persoonlijk!
 • Kennis en ervaring
  Wij delen de passie voor bloemen, daardoor kunnen we ons inleven in jouw situatie. Wel zo fijn!
 • Tijdswinst en gemak
  Overal waar je bent is het mogelijk om jouw bloemenwinkel aan te vullen. Én ’s morgens staat het gewoon voor je klaar in de winkel. Dat is nog eens tijdswinst en gemak!

Word Bloomer klant!

Even een korte check: Ben jij bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een BTW- en/of KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes, dan behoor jij tot onze doelgroep!

Fantastisch dat je ook interesse hebt in de bloemen van Bloomer!

We zijn erg nieuwsgierig met we we het genoegen hebben. Je kunt ons eenvoudig je gegevens laten weten door ze hieronder in te vullen. We zullen je dan zo snel mogelijk bellen om kennis te maken en ons concept uit te leggen. Tot binnenkort!

Alle velden moeten worden ingevuld, tenzij anders vermeld

Word Bloomer klant!

Even een korte check: Ben jij bloemist met een fysieke winkel of een creatieve bloemstylist met een KVK-nummer in de bloemen- en plantenhandel? Yes, dan behoor jij tot onze doelgroep!

Geweldig dat je ook de bloemen van Bloomer wilt!

Dan zijn we erg benieuwd met wie wij het genoegen hebben. Dat kan je ons gemakkelijk laten weten door jouw gegevens hieronder in te vullen. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk zodat we kennis kunnen maken en ons concept kunnen toelichten. Tot snel!

Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven