BloomerBox transport

De BloomerBox

een efficiënt en duurzaam logistiek middel

De allermooiste bloemen moeten ook de allermooiste blijven wanneer ze bij jou in de winkel belanden. Daarom vervoeren wij al onze producten droog via een duurzaam logistiek middel a.k.a. de BloomerBox. De BloomerBox is een herbruikbare bloemenkrat waarin de door jouw bestelde bloemen vervoerd en geleverd worden. De BloomerBox staat volledig in het teken van duurzaamheid. Dat is precies wat wij belangrijk vinden en in navolging komt van onze duurzaamheidsvisie. De gedachte achter de BloomerBox is dat jouw bestelling bij Bloomer een cadeau is aan de hele wereld. Een mooi en duurzaam gebaar dus!

Wil je meer weten over de BloomerBox?

Dat komt handig uit, want we hebben alle informatie
voor je op een rijtje gezet. Komt ie dan:

Dit zijn de voordelen van de BloomerBox

Gemak en efficiëntie

De BloomerBox heeft enorm veel volume. Jouw bloemenorder wordt dan ook met de grootst mogelijke zorg ingepakt door getrainde medewerkers. Heb je de bloemen uitgepakt? Dan stapel je de BloomerBoxen makkelijk op of in elkaar. Opgeruimd staat netjes!

Natuurlijke uitstraling

Het natuurlijke uiterlijk van de BloomerBox speelt in op jouw ‘groene’ werkomgeving. Mocht je geen tijd hebben om de krat uit te pakken, dan is dat geen probleem. Door de groene uitstraling wordt de krat opgenomen tussen de bloemen, waardoor het niet opvalt.

Duurzaam

De BloomerBox, welke 100% recyclebaar is, gaat jaren mee en wordt bij elke nieuwe levering weer retour genomen. Doordat BloomerBoxen gestapeld worden, passen er grote aantallen in onze transportwagens. Zo kunnen we méér klanten bedienen met minder wagens en reduceren we tegelijkertijd de CO2-uitstoot.

Oja, dit wil je vast ook nog wel weten:

Gewicht

Het lichte gewicht van 4 kg in combinatie met de handige handvaten maakt de BloomerBox praktisch en ergonomisch. Je pakt de BloomerBox eenvoudig op om te verplaatsen of te stapelen!

Inhoud

Door het vulbare volume van maar liefst 104 liter passen er héél veel bloemstelen in de BloomerBox. Dat scheelt jou weer uitpakken. Tijdswinst!

Ruimtebesparend

Heb je alle bloemen uitgepakt en een mooi plekje in je winkel gegeven? Dan stapel je de kratten in elkaar en zet je het weg. Dat bespaart ruimte en niemand die het ziet. Simsalabim…

Materiaal

De BloomerBox is gemaakt van 100% gerecycled Polypropyleen (PP), welke 100% recyclebaar is. Dit is een lichtgewicht en vrijwel onbreekbaar plastic, dus we kunnen wel zeggen dat de box onverwoestbaar is. Het materiaal heeft een ontzettend lange levensduur en is daarmee een verantwoorde investering. Een win-win situatie dus!

Maten

Buitenmaten:
Lengte: 1120mm
Breedte: 455mm
Hoogte: 272mm
Stapelhoogte: 258mm
Inzakmaat: 15mm
Nesthoogte: 75mm

Binnenmaten:
Lengte bovenin: 1090mm
Lengte onderin: 1000mm
Breedte bovenin: 420mm
Breedte onderin: 385mm

Tarief

Zo’n duurzame investering moet vast terugverdiend worden, toch? Nope, qua kostenmodel blijven klanten betalen hoe ze dit altijd van ons gewend zijn. We blijven bij de oude vertrouwde commissies en het beloningssysteem. De €1,95 aan transportkosten blijft eveneens gelijk. Lees meer over ons prijsbeleid.

BloomerBox retourneren

Sommige klanten vinden de BloomerBox zo mooi dat ze ‘m willen houden als bijv. opslagmiddel. We begrijpen de gedachte, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zodra wij de bloemen inpakken wordt de BloomerBox voorzien van een scancode. Deze vertoont de precieze locatie van de BloomerBox. Zo weten we precies waar de BloomerBoxen ‘uithangen’.

Wil je ons een handje helpen bij het retourneren. Dat doe je zo:

Afdekvel en latjes

Verzamel het afdekvel en de houten latjes in de bovenste krat.

Bloomer Box

Max. 10 stuks

Stapel maximaal 10 BloomerBoxen op elkaar.

Droog en beschut

Zet lege BloomerBoxen droog en beschut klaar.

Bloomer Box