ALLES WAT JE WILT WETEN

OVER DE BLOOMERBOX

ALLES WAT JE WILT WETEN

OVER DE BLOOMERBOX

 WHOOHOO! Op 4 oktober 2021 hebben wij ons nieuwe logistieke middel geïntroduceerd: de BloomerBox!

De BloomerBox is een herbruikbare en stapelbare bloemenkrat waarin de door jouw bestelde bloemen vervoerd en geleverd worden. Dat betekent dat wij afscheid hebben genomen van de kartonnen doos.

De BloomerBox, welke 100% recyclebaar is, staat volledig in het teken van duurzaamheid. Dat is precies wat wij belangrijk vinden en in navolging komt van onze duurzaamheidsvisie. De gedachte achter de BloomerBox is dat jouw bestelling bij Bloomer een cadeau is aan de hele wereld. Een mooi gebaar dus!

We snappen dat je nu alles, maar dan ook alles over de BloomerBox wilt weten en daarom hebben wij heel handig alle informatie voor je op een rijtje gezet. Komt ie dan:

Dit zijn de voordelen van de BloomerBox

Oja, dit wil je vast ook nog wel weten:

Oja, dit wil je vast ook nog wel weten:

Logistiek proces

Jeeej! Je hebt weer bloemen bij ons besteld! Maar wat gebeurt er daarna? Wanneer jouw online bestelling bij ons binnenkomt verpakken wij de bloemen met zorg in de BloomerBox. Hierna scannen we de BloomerBoxen uit, zodat wij weten hoeveel BloomerBoxen er jouw kant op gaan.

Bij een volgende levering nemen we de BloomerBoxen (graag incl. afdekvel en houten latjes) retour. Dan kunnen we weer een andere bloemist blij maken met mooie bloemen die zorgvuldig en duurzaam verpakt zijn. Bij aankomst op onze locatie scannen we de BloomerBoxen weer in. Zo weten we precies waar de BloomerBoxen uithangen.

En de kartonnen dozen dan?

“En wat doen jullie dan met de oude kartonnen dozen?”, zien we je al denken… Bij de uitlevering van jouw eerste BloomerBox(en) nemen wij de oude kartonnen dozen van je vorige levering gewoon weer mee. Zoals altijd verzamelen wij deze en worden ze vervolgens opgehaald en gerecycled. Maar, indien jij de kartonnen dozen erg handig vindt om te gebruiken, dan mag je deze van ons ook zelf houden.

Door de komst van de BloomerBox heeft Bloomer straks een flinke kartonreductie, waar uiteraard jij aan bijdraagt. Thanks!

Heb je nu toch nog vragen?

Voor meer informatie over de BloomerBox, kun je altijd terecht bij Bloomer’s klantenservice. Vinden we gezellig!

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers

Nog geen eigen account?

Heb je nog geen Bloomer account? Daar kan verandering in komen. Ben je een bloemist of stylist, vraag je account dan snel aan. Let op: wij verstrekken geen automatische accounts. Je krijgt eerst een telefoontje van ons om kort kennis te maken en leggen ons concept eventjes aan je uit. Hierna versturen wij je de inloggegevens.

Account aanvragen
Account aanvragen