Goedkoop bloemen inkopen bij Bloomer.nl

Als bloemist wil je goedkoop bloemen inkopen. En als bloemist ben je altijd op zoek naar het beste adres voor jouw bloemen. Jouw bloemen betekenen immers jouw handel en jouw visitekaartje naar je klanten. Wij begrijpen dat. Je bent opzoek naar een bloemengroothandel met de beste service. Een groothandel die de kwaliteit van bloemen altijd op nummer 1 heeft staan. Maar ook een groothandel die ondanks de hoge kwaliteit de goedkoopste is. En naast deze twee zeer belangrijke factoren wil je ook nog eens makkelijk en snel online bestellen, en een zeer snelle levering hebben. Het klinkt als een utopie, hoor ik je denken? Niets is minder waar.

BLOEMENGROOTHANDEL

Bij Bloomer ben je op de juiste plek als je goedkoop bloemen gaat inkopen. Top kwaliteit voor een bodemprijs, en dat dag op dag. Twijfel je nog over de kwaliteit van bloemengroothandel Bloomer? Bekijk hieronder de 7 zekerheden van Bloomer. Heb je direct vragen en/of opmerkingen, dan kun je natuurlijk ook direct mailen met [email protected] of simpel whatsappen met 06 – 12 61 14 55.

Update: Bloomer is sinds 2018 ook de goedkoopste plantengroothandel.

Waarom bloemen inkopen bij Bloomer?

Goedkoop bloemen inkopen

Goedkoop bloemen inkopen
Als bloemist ben je in eerste instantie opzoek naar de goedkoopste bloemen voor jouw zaak. Logisch, natuurlijk. Dit is bij Bloomer dan ook niet voor niets de eerste zekerheid. Goedkoop bloemen inkopen doe je bij Bloomer! Wij zijn euro’s goedkoper en garanderen dat middels onze laagste prijsgarantie. Bekijk de laagste prijsgarantie hier.

bloemen inkopen
Groots assortiment
Het zou makkelijk zijn om te zeggen dat we de goedkoopste zijn, en vervolgens een klein assortiment aanbieden. Nee, dat is niet zo. Sterker nog: mis jij iets in ons assortiment? Laat het ons snel weten, we voegen het product dan óf toe, óf we reiken je een passend en goed alternatief.

bloemengroothandel
Goedkope, verse bloemen
Niet alleen de prijs van de bloem is fantastisch, wij garanderen ook de versheid van de bloem. Bij Bloomer koop je gegarandeerd verse bloemen. Mocht er iets een keer niet volgens wens gaan, komt zekerheid 4 om de hoek:

online bloemengroothandel
Alles voor de volle 100% tevredenheid
Dagelijks werken we keihard om elke klant van ons tevreden te krijgen. Helaas gaat er natuurlijk soms wat fout door menselijke fouten. Dit betreuren we enorm, maar we willen je wel alvast wat garanderen: Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan krijg je gewoon je geld terug!

goedkoopste bloemengroothandel
Jij weet wat je wilt en nodig hebt
Omdat bij Bloomer de wensen van de bloemist centraal staan, luisteren we maar wat graag naar jou. Alleen op deze manier kunnen we onze service verbeteren. Heb jij daarom ideeën, opmerkingen of juist vragen voor ons, laat het ons weten!

goedkoop bloemen inkopen2
Geen grote minimale orders
Soms heb je maar een bos rozen nodig. Waar haal je die? En, waar haal je die zonder de hoofdprijs te betalen? Het antwoord is Bloomer. De uitleg is simpel. Wanneer jij een product nodig hebt, bestel je alleen dat product en alleen in de hoeveelheid die jij wenst. Zo simpel is het.

goedkope bloemen inkoop
Nooit teveel bestellen
Wij werken bij Bloomer, en dat is zoals je weet vrij uniek in de bloemenmarkt, zonder minimaal orderbedrag of factuurgrootte en zonder minimale grootte. Wij zijn er namelijk voor elke bloemist, of je nou een kleine of een grote zaak hebt. Goedkoop bloemen inkopen doe je bij Bloomer!

Bloemengroothandel Bloomer groeit
Sinds 2016 kopen vele bloemisten hun bloemen goedkoop in bij Bloomer en dat worden er met de dag meer. Waar we nog begonnen met een redelijk klein en bescheiden bezorggebied, groeit het bezorggebied bijna net zo hard als het aantal bloemisten. Er is dus een mogelijkheid dat we nog niet bij jou in de buurt bezorgen. Hoe je hierachter komt?
Simpel de postcodecheck doen

‘Goedkoop bloemen inkopen? Ja, dat doe ik altijd bij Bloomer!’

Als bloemist heb je nog veel meer voordelen van Bloomer. Zo blijf je op de hoogste van alle aanbiedingen en acties in de bloemenwereld, krijg je de wekelijkse ‘boeket van de week’ van Saskia in je digitale postbus. Deze boeketten kun je gemakkelijk uitprinten en meegeven aan je eigen klanten. Aan het eind van een periode bundelen we al deze creatieve hoogtepuntjes tot één schitterend E-book, wat je weer gratis kunt meegeven aan je eigen klanten.
Heb jij nou nog vragen over ‘Goedkoop bloemen inkopen’, laat het ons weten! Mail naar [email protected], whatsapp met 06 – 12 61 14 55 of bel met 0800- bloomer.nl

DOE DE POSTCODECHECK