Echt herfst: vrolijk Sierfruit!

In de natuur zien we dat het herfstseizoen al heel langzaam aan het toetreden is. En alleen al bij het denken aan het najaar, zien we al die mooie herfsttinten voor ons. Net als het vrolijke Sierfruit trouwens! Wat zijn ze toch leuk, sfeervol en van grote decoratieve waarde. Bij Bloomer bieden we een uitgebreid assortiment aan Sierfruit. We nemen je mee door de collectie aan pompoenen, kalebassen en zaden.

Cucurbita Maxima Halloween

Deze grote, oranje pompoen, die ook wel Jack o’Lantern wordt genoemd’ is hét symbool voor Halloween. We hollen ‘m uit, kerven er een eng gezicht uit, zetten er een kaarsje in en tadaaa, klaar is je zelfgemaakte lantaarn!

Cucurbita Blue Habbard
Een variant op de standaard oranje pompoen is de Blue Hubbard. Dit is een grote blauwgrijze vrucht met donkere plooien. Een bijzonder exemplaar, die zonder probleem een jaar kan worden bewaard.

Kleine pompoenen (de baby’s)

Niet iedereen is fan van de grote oranje pompoen. Gelukkig zijn er ook kleine varianten van de pompoen verkrijgbaar, zoals de Jack Be Little. De schattige Baby Boo is wit van kleur voor een iets meer sobere uitstraling.

Cucurbita divers

Onder de sierpompoenen hebben wij in onze Bloomer webshop diverse mixen te kopen. De leukerds zijn misschien wat kleiner van stuk dan de Maxima, maar vergis je niet. Ze zijn van grote decoratieve waarde door de verschillende gedaantes en schitterende combinatie van oranje, groene en gele tinten. We verkopen onder andere :

  • Kalebas
  • Kamo Kamo
  • Pepo Indian Mix
  • Pokemon
  • Siervruchten mix
  • Sweet Dumpling
  • Turks Turban Mix
  • Wratten Mix

Cucumus Egel

Deze sierkomkommers hebben de grootte van een kastanje en hebben een prikkelig huidje. Gelukkig zijn het zachte stekels, waardoor je ze makkelijk kan oppakken.

Malus – Sierappels

Deze gave takken met schattige sierappeltjes staan schilderachtig mooi in een vaas van keramiek. Ook kan je ze goed decoreren in een kransstuk voor een herfstachtige eyecatcher. Ook verkopen wij losse appeltjes in bakjes. Leg ze in een stenen of porseleinen schaaltje of vul er een lantaarn mee.

Zea Mays – Siermais

Zea Mays, oftewel Suikermais, behoort mede tot de aantrekkelijke herfstdecoratie. Niet alleen verkrijgbaar in de standaard gele variant, maar ook in Strawberry rood én een mix van allerlei kleurtjes. Superleuk! Combineer de mais met ander sierfruit of eigen vondsten uit het bos, zoals eikeltjes, kastanjes, bladeren en takken.

Bekijk de Bloomer webshop voor het actuele aanbod aan Sierfruit. Wil je iets specifieks en kom je het niet tegen in de shop? Geef ons dan een belletje en we doen ons best om het voor je te regelen. Wij wensen je een heel fijn herfstseizoen!