Een wonderlijk herfstboeket met zijde bloemen van Linea Natura Silk

Het herfstassortiment van Linea Natura Silk is wonderlijk! De zijde bloemen komen in de meest rijke kleuren. Tinten die passen bij een typische herfst. Onze bloemenspecialist Sari maakte een schitterend herfstboeket en gebruikte hiervoor deze zijde bloemen van Linea Natura Silk.

Dahlia Spider Cafe au Lait

De grootbloemige Dahlia Spider Cafe au Lait is ontzettend decoratief. Deze oogverblindende bloem met een verwilderde look wordt vaak in bruidswerk gebruikt, vanwege haar grootte, sierlijkheid en sprookjesachtige pastelkleur. Ben je al verliefd?

Anthurium Pink

Met een lengte van 85 centimeter en een rijke roze tint is de Anthurium Pink een echte blikvanger in een wild zijde boeket. Mocht je de kleur iets te meisjesachtig vinden, dan bieden wij de zijde Anthurium ook in o.a. Aubergine en Red aan.

Rudbeckia Orange

Rudbeckia’s zien eruit als vrolijke zonnetjes met een donker hart. Geen wonder dat ze de bijnaam Zonnehoed hebben. Voor dit najaar spot je de roestoranje versie in onze Zijde shop, welke perfect bij de herfst past.

Angelica Aubergine

Oké, deze zijde bloem is echt gigantisch! Door haar grootte en warme kleur past de Angelica Aubergine perfect in een hoogwaardig en herfstachtig zijde bloemstuk. De reusachtige Angelica is verkrijgbaar per bundel van 3 stelen.

Digitalis Pink

Op zoek naar een sprookjesachtige zijde bloem? Dan raden wij Digitalis aan. De bloem wordt ook wel Vingerhoedskruid genoemd en dat is te danken aan de vorm van de bloemen die sprekend op vingerhoedjes lijken. De zijde Digitalis bieden wij aan in verschillende kleuren, zoals Pink, Purple en White.