Kweker In De Kijker

Het verhaal achter de kweker komt nu naar de bloemist

Het verhaal van de kweker

Van de kweker voor de bloemist. Een uniek concept waar bloemisten gratis gebruik van kunnen maken. Met kweker in de kijker kan de consument zien waar het prachtige product vandaan komt, en wat het verhaal achter de bloem is. De consument wil in deze tijd namelijk transparantie hebben over het product en de herkomst van een product kunnen achterhalen.

Maar er is meer. Zo schrijft elke kweker die in de kijker staat verschillende blogs over het leven op de kwekerij, en wat er allemaal nodig is om de kwaliteit van het product tot ongekende hoogte te brengen. Alle blogs van de kweker zijn te vinden op kwekerindekijker.nl.

In het jaar 2019 staan er in totaal 4 kwekers in de kijker. Bloomer verzorgt alleen de distributie van al het promotiemateriaal. De kwekers hebben de input geleverd, het is dus echt hún verhaal. Het promotiepakket dat vanaf 11 maart wordt verstuurd naar alle Bloomisten, bestaat uit een flyer, een flyerhouder en posters van de kweker die op dat moment in de kijker staat. Geef het materiaal een mooie plek in je winkel én bestel de producten van de kweker tijdens de actie maand súper voordelig in de shop van Bloomer!

Vertel het prachtige verhaal van het product aan de consument

Geef consumenten het verhaal mee. Dat geeft directe meerwaarde aan het product. Er is enorm veel passie, technologie en natuur aan te pas gekomen. Is een gerbera nog duur als je weet dat hij langzaam in 10 weken uitgroeit tot een knappe verschijning? We zijn het verplicht om met elkaar de consument op te voeden.

Berg Lisianthus is de tweede Kweker In De Kijker

De tweede Kweker in de Kijker vertelt het verhaal van Wim en Hans van den Berg, de mannen achter Berg Lisianthus.

Al vanaf 1988 telen zij de snijbloemen Lisianthus. Zij hebben hun bedrijf overgenomen van hun vader die het op zijn beurt weer van zijn vader heeft overgenomen. Een echt familiebedrijf dus, van oudsher gevestigd aan de Zwartendijk in Naaldwijk. (vanaf begin 1800)

Door de jaren heen is er veel veranderd, van handwerk tot de modernste technieken. Maar wat nooit veranderd is, dat is de passie! En passie, daar draait het bedrijf op. Er zijn nog maar weinig bedrijven waar de passie zo erg aanwezig is als bij Berg Lisianthus.

Meer weten? Kijk op kwekerindekijker.nl/berg-lisianthus/ of vraag er naar bij onze klantenservice.

[wdi_feed id=”2″]

Volg @bloomer.flowers
Volg @bloomer.flowers