It’s television!

Van kweker tot Engelse bloemist, alles in beeld!

Twee dagen hadden we bezoek van de BBC!

Dat Nederland groot is in bloemen, dat is niets nieuws! Voor veel mensen buiten de bloemensector is het een raadsel wat er allemaal aan vooraf gaat, voordat het boeket bij je op tafel staat. Dát vroegen ze zich bij de BBC ook af. Tijd dus om op zoek te gaan naar de bron van al dit moois; Welkom in het Westland!

Toen we de vraag kregen vanuit de BBC (lang leve Google!), kregen we meteen het idee om de reis van de bloem in beeld te brengen. Dat vonden ze een goed idee in Engeland, dus namen we de BBC mee op stap. We bezochten de gepassioneerde mannen van Berg Lisianthus in Naaldwijk, waar Bloomer groot fan van is. Zij vertelde alles over de teelt van deze mooi bloemen, die in Engeland erg populair zijn. Hier pikte we de bestelde bloemen op van onze klant Bedwell florist in Engeland.

Maar het stopte niet bij de kweker. Uiteraard hebben ze ook bij ons op locatie gefilmd. Het proces van binnenkomst vanaf de kweker (ja, ook van Berg natuurlijk!), de kwaliteitscontrole, de verwerking, de orderpicking én het inpakken. Diezelfde dag dat wij de bloemen hebben binnengekregen zijn ze met Sebastiaan (onze man in de UK!) en de BBC’ers op transport gegaan naar Engeland. Daar kwamen ze s’ochtend erg vroeg aan, om direct de bloemen af te leveren bij onze klanten. Uiteraard hebben we de lisianthussen van Berg uitgepakt bij Bedwells Florist. Zo hebben we laten zien hoe onze Hollandse trots binnen 24 uur van kweker naar bloemist in Engeland is gebracht. Daarmee is deze uitzending niet alleen een visitekaartje voor Bloomer, maar zéker ook voor onze hele sector en Nederland! #hiphiphooray #itisTV!

Kunnen we meekijken?

Aber natürlich, want we zijn super trots! Daarom delen we het maar al te graag met jullie. Bekijk hier onder de video! Pak de popcorn er maar bij en geniet van dit oer Hollandse verhaal, op de Engelse TV uitgezonden!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de BloomerPost en blijf op de hoogte van onze acties, de mooiste exclusieve bloemen, handige tips en andere Bloomer nieuwtjes!